2777
2789
عنوان

وای دیگه هیچی واسه .....نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست
کان😂😂

اینجا بچه زیاده نخواستم شفاف بگم😂😂😂

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروشگاه ها پر از انواع و اقسام کاندوم هست  بنظرم از قرص بهتره عوارض نداره

عزیزم امیدوارم باشه من تهرانم بخشنامه دادم ۴تا داروخانه رفتم ندادن میگفتن اجازه نداریم 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
این مرد زندگیه 🤣🤣🤣🤣

عزیزی😅😂

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
احتمالا بارداری داره من با جلوگیدی طبیعی قرص هم میخورم

من ۱۴ ساله قرص و‌کان دوم استفاده نمیکنم😅

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
احسنت 😂 وای هی میخونم خندم میگیره 😂😂منم به شوهرم بگم بره بگیره قحطی داره میاد😂😂😂

نخند خواهر برو بخر احتکار کن چندوقت دیگه مجبور میشی کیسه بکشی سرش🤣🤣🤣🤣🤣

دیگه س هم نمیتونیم بکنیم😂

دیگه فقط باید بو بکشیم🤣🤣🤣

نخند خواهر برو بخر احتکار کن چندوقت دیگه مجبور میشی کیسه بکشی سرش🤣🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣ای خدا مردم از خنده خیلی باحالی

نهایت دستکش لاتکس میخریم جای پنج تا انگشت داره پنج دفه میشه استفاده کرد 

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
🤣🤣🤣ای خدا مردم از خنده خیلی باحالی نهایت دستکش لاتکس میخریم جای پنج تا انگشت داره پنج دفه میشه ...

همیشه بخندی گل😍