سلام وای بچه ها پریروز رفتم چندتا داروخانه واسه قرص ال دی بهم ندادن گفتن دیگه اجازه فروش لوارم جلوگیری ندارن مگه فقط با نسخه پزشک من ۲۰سالمه یه پسر دارم فعلا نمیخوام بچه بیارم موندم چکار کنم پزشکم میگه مگه دوتا بچه داشته باشی بنظرتون از جای دیگه میشه لوازم تهیه کرد
مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
احتمالا بارداری داره من با جلوگیدی طبیعی قرص هم میخورم
من ۱۴ ساله قرص وکان دوم استفاده نمیکنم😅
در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
نهایت دستکش لاتکس میخریم جای پنج تا انگشت داره پنج دفه میشه استفاده کرد
اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
🤣🤣🤣ای خدا مردم از خنده خیلی باحالی نهایت دستکش لاتکس میخریم جای پنج تا انگشت داره پنج دفه میشه ...
همیشه بخندی گل😍