2777
2789
عنوان

تو این شرایط سقط کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 45 پست
پنج میلیون بده آزمایش بده صد در صد جنسیت رو مطمن شو

چه ازمایشی؟

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چرا اینقدر تو نی نی سایت من نر پرستی میبینم! پسر باشه سقط بشه بیشتر ناراحت میشی تا دختر؟ جل الخا ...

اتفاقا همه بی جهت از دخترا دفاع میکنن.همینکه یکی میاد میگه میخوام بچم پسر باشه هزارنفر میریزن سرش.اگه بگن دختر میخوایم همه میان میگن خدا هرکیو دوس داره بهش دختر میده و ازین چرت و پرتا

🍁

دوستان جان منظورم از این که پسره این نبود که اگر باشه نگهش میدارم اتفاقا همسرم دختر رو عاشقانه دوست داره و این دوتا دختر دیگمون دنیامونن

اما من از این بعد بُعد گفتم که پسر باشه قشنگه بعد از دوتا دختر ،وگرنه حتی اگر دخترهم باشه ما خیلی دوسش داریم

اما من فقط میترسم چون نمیدونم از پسش برمیام یا نه .

از نظر اقتصادی نمیگم عالی اما خوبیم 

ولی از نظرروحی نمیدونم و این منو نگران کرده

جوری سرنوشتمو میسازم که خدا بگه بنده ی منه ها  
من با آیودی باردار شدم

هم آیودی هم جلوگیری طبیعی داشته باشه خوبه....

بعد شما با آیودی باردار شدی چه دلیلی داشت ؟میپرسم چون خودم هم آیودی دارم سه بار هم آیودی داشتم و چند سال با این روش باردار نشدم...بعد وقتی باردار شدی با وجود آیودی مشکلی براش پیش نیمود؟ 

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
دوستان جان منظورم از این که پسره این نبود که اگر باشه نگهش میدارم اتفاقا همسرم دختر رو عاشقانه دوست ...

همینجا داخل گوگل سرچ کن ازمایش تعیین جنسیت میان داخل خونه ازت خون میگیرن هفته هفتو که تموم کردی میتونی ازمایش بدی هزینشم ۹۸۰تومنه 

سقط کنی در صورتی که شرایط و درآمد و اعصابش رو نداری گناه نیست 

نگه داری هم کار خیلی خوبیه که پای سهل انگاری خودتون و همسرتون وایسید 

خدا زن و شوهر و وسیله جلوگیری و عقل و تن و بدن برای کار کردن و پول درآوردن و حق انتخاب داده که انتخاب کنی حواست باشه کی بچه دار بشی کی نشی کی نگه داری کی نگه نداری خدا بچه ات رو نداده که بگی خدا داده سقط گناهه ،به شما حق انتخاب داده و شما ندونسته انتخاب کردید بچه دار بشید ،درصورتی که  از لحاظ روحی و اعصاب انرژی و توانش رو داری تلاش بیشتری هم میکنید هزینه هم جور بشه در این حالت اگه سقط کردی گناهه

وگرنه اگه مطمینی از پسش برنمیای از لحاظ حوصله و اعصاب و اقتصادی و وقت در این حالت نگه داریش گناهه .

هیچکسی جز خودتون و همسرتون فقط و فقط و فقط نمیتونه بگه نگه دار یا سقط کن شما دوتا مخصوصا مادر تصمیم گیرنده است چون همه ی وظایف روی دوش شماست وگرنه ماهایی که نی نی سایتی هستیم نمی‌خوایم برای شما بچه نگه داریم یا تامین مالیش کنیم که بگیم گناهه نگه داری یا گناهه سقط کنی.

قشنگ بشین دو دوتا چهارتا کن ،خوبی و بدی هر دوتا کارت رو روی کاغذ بنویس با عقل و دلت نهایتا تصمیم بگیر که بمونه یا نمونه.

نمیگم تبعیض جنسیتی هم قایل نشو چون خودم عاشق دخترم و خدا یکیش رو بهم داده و تمام ،دیگه بچه دار بشم یا نشم یا بقیه همه دختر باشه یا پسر برام فرقی نداره،اما اگه دختر نداشتم مسلما منم جای شما بودم ممکن بود بگم سومی اگه دختر باشه و سقط کنم بعدا پشیمون میشم ،حق داری اما اگه بتونی و تواناییش رو داری که هیچ فرقی بین دختر و پسر نذاری خیلی خوبه ،افراد زیادی رو با سه چهار یا پنج تا دختر و بدون هیچ پسری دیدم واقعا خوشبخت ترین خانواده ها بودن دختر هاشون هم زیباترین و موفق ترین در خیلی زمینه ها شدن یعنی بهت بگم تک بودن توی خانواده و محل،اما خب منم یه کم ته دلم اگه دوسه تا پسر داشتم دختر میخواستم و احساس میکردم یه جای زندگیم میلنگه وتنهام و مونسی ندارم،ولی بازم یه دوست دارم سه تا پسر داره همه کارهای خونه میکنن براش بچه هم هستن ولی مادره احساس تنهایی و بی هم زبونی نمیکنه،اون میگفت من پسر میخواستم و من بهش میگفتم ولی من دختر میخوام،اما خداشاهده زمان سونو اصلا برام مهم نبود پسر یا دختر ، 

نه اینکه آدم از پسر یا دختر خدای نکرده بدش بیاد و ناشکری کنه ولی هر کسی ممکنه یکیش بیشتر دلش بکشه فقط هیچکدوم هم از اون یکی مهم تر یا عزیزتر نیست

هم آیودی هم جلوگیری طبیعی داشته باشه خوبه.... بعد شما با آیودی باردار شدی چه دلیلی داشت ؟میپرسم چون ...

دکتر بهم گفت آیودی هم میزان شکست داره من اون تایم ک باردار شدم با آیودی خودم وشوهرم خیلی مشکل داشتیم اصلا بچه نمی خواستم آیودی رو رفتم پیش دکتر در آورد بعدم با سایتوتک سقط کردم اصلا هم پشیمون نیستم چون توی اون شرایط بچه اوردن ارزشی نداشت

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...