2777
2789
عنوان

تو این شرایط سقط کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 45 پست

عزیزم شاید پسر باشه یعنی چی😅خواهشا از این لفظ ها استفاده نکنید مگه دختر چشه عزیز دلم 🥺 درسته همه دوست دارن هم پسر داشته باشن هم دختر ولی هیچکدوم از اونیکی سر تر نیست❤️ سقط نکن 🌹خدابهت بخشیده🥰😍الهی سالم باشه و بسلامتی دنیا بیاد و زیرسایه پدرومادر با تن سالم و دل خوش بزرگ شه🍫

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چ حرفیه شاید پسره یعنی چی یعنی شما دخترو سقط می کنید پسرو نگه میدارید من باردار بودم پسرهم بود ولی شرایطشونداشتم سقطش کردم با اینک یه دخترم داشتم

از وقتی بر آورده نشدی...دیگه آرزو نکردم...

اگه سومی میخوای نگه دار،اگرم نه باشوهرت مشورت کن،اینجا ب نتیجه نمیرسی

هیچ کس بهترازخودت از شرایطت اطلاع ندار

اصل عمل سقط خوب نیس،اما بازم زندگی خودت،ان شاالله خدا بهترین راه جلو پات بزار

من جای شما نیستم اما خودم بودم شرایط مالی و روحی و ...در نظر میگرفتم تصمیم میگرفتم و نگه اش می‌داشتم در نهایت نه به خاطر جنسیتش به خاطر اینکه یک موجود زنده است و حواسم به جلوگیریم نبوده 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جدی چرا اینقدر تو نی نی سایت من نر پرستی میبینم! پسر باشه سقط بشه بیشتر ناراحت میشی تا دختر؟ جل الخا ...

خب چون دوتا دختر داره :/ چرا سری جبهه میگیرید 

شاید فکر کنی این تیکر بارداریه ولی اشتباه فکر میکنی من چون از کنکور سراسری باردار شدم انشالله ۱۴ تیر کنکور میدم و زایمان میکنم :/ خاستم در جریان باشین و لحظه شماری میکنم بچمو ببینم😂💔
جدی چرا اینقدر تو نی نی سایت من نر پرستی میبینم! پسر باشه سقط بشه بیشتر ناراحت میشی تا دختر؟ جل الخا ...

هر کس هر جنسیتو نداره میخواد داشته باشه حالا نمیدونم اکثر نینیسایتیا دختر دارن میخوان پسردار بشن

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

یا پسره یا هم دختر عین دخترای دیگه چطور دلت میاد برادر یا خواهرشونو ازشون بگیری بزار دنیا بیاد گناه نکن بعد اون هم آیودی بزار و جدی  جلوگیری کن اینم  بگم بچه های  ناخاسته عجیب دوست داشتنین ❤️

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی