2777
2789

میشه کد ریجستری رو واسم چک کنین اصل هست یا نه مرسی دوستان

اگه تار افتاده کد 8874014

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا گرفتی چقد؟ عوارض نداره؟  برا لاغریه؟

دوستم میفروشه گرفتم 

خودشم خورده میگه لاغر کردم

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
اثلشم مضره نخور   همشم برمیگرده

دیگه گرفتم توکل ب خدا😕

اثلشم مضره نخور   همشم برمیگرده

واقعاً برمیگرده😭

اره خیلی بده اوایلم ک داغونت میکنه من قبلا استفاده کردم  ضمنا توش مواد مخدر داره دیگه

چجوری داغونم میکنه 

وای پول دادم پاش بازش کردم نمیتونم برگردونم 

اگه جلوی دهنمو بگیرم بازم برمیگرده ؟

من فقط یه دوره میخوام بخورم

چجوری داغونم میکنه  وای پول دادم پاش بازش کردم نمیتونم برگردونم  اگه جلوی دهنمو بگیرم با ...

ببین بیخوابی و پرخاشگری و سردرد و بی اشتهایی شدید میاره افت قند     بعد ک قطعش میکنی دوباره اشتهات برمیگرده   

ببین بیخوابی و پرخاشگری و سردرد و بی اشتهایی شدید میاره افت قند     بعد ک قطعش میکنی دوبار ...

خیلیا میخرن بازشم.دوستم دونه ای میفروخت مثلا ده تا   چون بسته کاملش فک کنم ۳۰تاس 

من دختر پر دوست دارم خخخخ

گمشوووو عنتر😒