2777
2789

میدونم که کلیاتش اینه که سیاست داشته باشی یا ناز کنی و...بیاید بهتون بگم مشکلم چیه دقیقا بعد بیاید تجربه بدییید🌸

من یه مدت بعد نامزدی احساس کردم که حرفای خانواده ش به حرفای من ارجحیت داره...حتی توی مسائل خیلی کوچیک تر مثل خرید و... البته حواسش هست ببینه من چی دوس دارم و.. اما شما فک‌کنید تو خرید یه ماشین یا یه روش و سبک زندگی اون چیزی که مثلا خانواده ش یا برادرش پیاده کرده رو بیشتر قبول داره حتی تو جزئیات.

بعدش گفتم خب شاید این بخاطر اینه که ما مستقل نشدیم و خب سالهای زیادی پیش خانواده ش بوده طبیعیه اما واسه دوستشم این شکلیه فک کنید من یه فیلمی رو بهش معرفی کردم اصلا یادش نمونده بعد یه هفته میاد میگه دوستم فلان فیلمو معرفی کرد خیلی خوب بود.

و اون لحظه من میمیرم......😐🙂

هردو مستقلیم بچه ننه و لوس نیست اما خیلی برام عجیبه من بارها سر این مسئله باهاش دعوا کردم اما دیگه غرورم اجازه نمیده و سکوت می کنم..

همش دارم دنبال دلیل می گردم..من دختر تحصیل کرده و به گفته ی خودش قوی هستم آدمی نیستم که الکی نظر بده..اما نمیدونم چرا رابطه م این شکلی شده..

براشم خیلی تلاش کردم کتاب در مورد روابط خودم پکیج خریدم و گوش دادم..اما...شاید اصلا درست نباشه برای موم شدن همسر تلاش کرد..شاید ذاتیه یا بعضی از مردا این مدلین واسه خانمشون یا بعضی از خانم‌ها قدرتشو..

اگه راهکار دارید ممنون میشمممممم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین فیلم و چیزهای جزیی رو ولش کن برای مسائل مهم زندگی عاقلانه و  ‌‌قاطعانه حرف بزن مثلا برای مسایل مالی یا تصمیمات مشترک قبلش فکر کن بررسی کن از حرفت مطمئن شدی مطرحش کن و پاش وایسا کوتاه هم نیا 

مشکل منم هست پارسال یه خونه بزرگ اجاره کرده بودیم فرش کم اوردیم هرچی میگفتم فرش لازمه میگفت نه ولی تا مامانش اومد دید گفت ا وا چرا نصف خونتون لخته جلدی بعد از ظهرش رفت یه جفت فرش گرفت   

ببین فیلم و چیزهای جزیی رو ولش کن برای مسائل مهم زندگی عاقلانه و  ‌‌قاطعانه حرف بزن مثلا برای م ...

من کلا ادم شلی نیستم یک مقدار احساسی هستم اما همیشه همه بهم میگفتن چقد بزرگتر از سنت میفهمی..واقعا برام عجیبه 

آقایون مثل ما جزئی نگر نیستن  این یادمون بمون خیلی از حرص ها دیگه نمی خوریم

من بحثم جزئیات نیست که اینکه من بفهمم حرف منو تایید یا اجرا نمی کنه اما همون حرفو اگه از کس دیگه ای بشنوه جوش میده خیلی بده

از اول گوش میداد با تجربه ای ک دارم خودش باید بخاد گوش کنه مستقیم کاری از شما بر نمیاد برای طولانی م ...

خودش که عوض نمیشه منم با اجبار نمیتونم کاری کنم دنبال یه راه فرعیم

مشکل منم هست پارسال یه خونه بزرگ اجاره کرده بودیم فرش کم اوردیم هرچی میگفتم فرش لازمه میگفت نه ولی ت ...

خیلی بده..همش دارم فکر می کنم شاید گفتن من و طرز بیانم  بده..اما نیست....

ببین شوهر منم دقیییقا همینطوره منم بیخیالش شدم حتی شده تو بعضی از موارد من یه چیزی رو میگم قبول نم ...

من خیلی اذیت می‌شم...اگه دلیلشو بدونم شاید بشه کاری کرد...