2777
2789
عنوان

زن کم کردن بی دلیل

671 بازدید | 24 پست

سلام خانما میشه لطفا راهنماییم کنید 

یه نفر خودش خواست و با کم کردن حجم و وعده های غذایی و ورزش بصورت پیاده روی خودش 12 کیلو وزن کم کرد و اصلا هم زیر نظر مشاور تغذیه نبود 

اما الان تقریبا دو ماهه دیگه نمیخواد وزنش از این کمتر بشه یعنی دیگه پیاده روی رو نمیره و غذاش هم بصورت قبل از رژیمش و با حجم مناسب میخوره ولی همچنان داره وزن کم میکنه و یجورایی بی دلیل شده این وزن کم کردنه دو ماه اخیرش من براش نگرانم نکنه زبونم لال خدایی نکرده بیماری یا مشکل خطرناکی داره و ما خبر نداریم چون که داره بی دلیل وزن کم میکنه....اما خودش میگه نه بخاطره اینکه قبلا رژیم گرفته بودم هست و بدنم سوخت و سازش زیاد شده 

من خیلی نگرانم بچه ها لطفا اگه اطلاعاتی دارین بگید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زن کم کردی چیه 

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

اولین کار چکاپ  سونوگرافی هم بره ولی بنظر منم فکر میکنه خیلی میخوره معدش کوچیک شده

یه مدته مشکلات گوارشی مثل دل درد هم گرفته برا این نگرانم 

سونو داده مشکلی نداشت 

من زبونم لال خدایی نکرده از سرطان های گوارشی میترسم 

یه مدته مشکلات گوارشی مثل دل درد هم گرفته برا این نگرانم  سونو داده مشکلی نداشت  من زبون ...

عزیزم برای مشکلات گوارشی ققط باید کلونوسکوپی بشع چون توی روده ها که با سونو دیده نمیشع 

البته انشااله چیزی نیست

چند سالشونه؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔
یه مدته مشکلات گوارشی مثل دل درد هم گرفته برا این نگرانم  سونو داده مشکلی نداشت  من زبون ...

عزیزم خواهر من دقیقا این اتفاق براش افتاد با ورزش و رژیم وزن کم کرد بعد گذاشت کنار اما کاهش وزنش ادامه پیدا کرد ما هم واقعا نگران شدیم ولی خداروشکر مشکلی نبود احتمالا حجم معده ش کم شده و مطمئنا طبق قبل غذا نمیخوره چون میگی معده ش هم درد میکنه همون جمع شده سعی میکنه بیشتر از زمان رژیمش بخوره به معده فشار میاد آلارم میده...ولی درکل اگه خیلی طولانی ادامه پیدا کرد یه چکاپ کلی بشه