2777
2789
عنوان

زن کم کردن بی دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 24 پست
یه مدته مشکلات گوارشی مثل دل درد هم گرفته برا این نگرانم  سونو داده مشکلی نداشت  من زبون ...

خدا قوت پهلوان...فکرت کجا رفت؟؟؟؟

اگر در عرض ۳ ماه بیشتر از ده کیلو وزن بدون داشتن استرس،کاهش اشتها، تحرک و... داره نگران کنندست

وگرنه ول کن بریز دور این افکار منفی رو

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برای مشکلات گوارشی ققط باید کلونوسکوپی بشع چون توی روده ها که با سونو دیده نمیشع  البته ...

آره اما بدش میاد از اون آزمایش و میگه بعدها میرم 

چند ماهی هست اینجوریه 

سنش 50 خانم هست 

عزیزم خواهر من دقیقا این اتفاق براش افتاد با ورزش و رژیم وزن کم کرد بعد گذاشت کنار اما کاهش وزنش ادا ...

عزیزم چند ماه کاهش وزنش ادامه پیدا کرد بعد از رژیمش ؟

و اینکه خودش وزن کم کرد یا زیر نظر مشاور تغذیه بود؟

خیلی استرسی و نگران شدم الان چند ماهه اینجوره الان

خدا قوت پهلوان...فکرت کجا رفت؟؟؟؟ اگر در عرض ۳ ماه بیشتر از ده کیلو وزن بدون داشتن استرس،کاهش اشتها ...

نه از اولش جاییش درد نمیکرد مشکل گوارشیم نداشت و خودش خواست که وزن کم کنه اما دیگه بعد دو ماه ار رژیمش مشکلات گوارشیش شروع شد و درد و اینا داره و با اینکه رژیم رو گذاشته کنار ولی بازم داره وزن کم میکنه 

دست خودم نیست خیلی خیلی نگزانم 

نه از اولش جاییش درد نمیکرد مشکل گوارشیم نداشت و خودش خواست که وزن کم کنه اما دیگه بعد دو ماه ار رژی ...

عزیزم خوب این مشخصه شاید رژیمشون غیر اصولی بوده که مشکلات گوارشی پیدا کردند

در هر حال من ۳شنبه هفته قبل از متخصص در رابطه با همین موضوع سوال کردم گفتم تو نت نوشته ۵درصد وزن بدن طی ۶ماه کم بشه خطرناکه درسته

گفت نه ۱۰ کیلو در عرض سه ماه، بشرطی که کوچکترین دلیلی براش وجود نداشته باشه.نه استرس، نه علائم بیماری، نه کاهش اشتها، نه دارو...

یعنی زندگی روی فرم قبلی ولی کاهش وزن صورت بگیره باید آزمایش بده

یا بخاطر دیابته یا تیرویید

خدانکرده بلا از همه دور باشه، کاهش وز ن بخاطر بیماری بدخیم ، هیوقت جزء اولین علامتها ننیست

گاهی سکوت شرافتی دارد که گفتن ندارد....سکوت کن.........فرقی نمیکند که از روی رضایت باشد یا دلخوری..........این مردم از سکوت کمتر داستان میسازند  
عزیزم خوب این مشخصه شاید رژیمشون غیر اصولی بوده که مشکلات گوارشی پیدا کردند در هر حال من ۳شنبه هفته ...

خیلی خیلی رژیمش غیر اصولی بود واقعا 

عزیزمی مرسی که خیالمو راحت کردی