2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به امضات رجوع کن!‌

و هر سختی انسان رو قوی تر می‌کنه 

چیزی که تو نکشه قوی ترت می‌کنه 

سختی ها و دشواری ها جز قوی کردن کار دیگه ای نمیکنن! 

انسان تو این دنیا عمدتا با ضعف های خودش رو به روی میشه 

که اونا رو بر طرف کنه 

با توکل به  خدا  تمام مشکلات حل میشه 

خدا سختی ها رو میده تا ما قوی تر بشیم 😊

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
دوست من اسمش هدیه بود دقیقا حرف اونو زدی یه لحظه حالم ی جوری شد🥲 توروخدا با همه سختیاش قوی باش همی ...

عزیزم..🥲🌼

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
به امضات رجوع کن!‌ و هر سختی انسان رو قوی تر می‌کنه  چیزی که تو نکشه قوی ترت می‌کنه  ...

درسته 🥺💔

الهی و ربی من لی غیرک   انصافا خودمونیما همیشه خدا هوامونو داره   دورش بگردممممممممم  
ببخشید خواستگار نداری؟ 

اتفاقا چون پول ندارم ونمیتونم به خاستگارم جواب مثبت بدم ناراحتم البته یکیش اینه

درسته 🥺💔

گاهی اوقات آدما خسته میشن !

و دقیقا تو همین حالت خستگی اگر مراقب نباشیم حس و حال بد یا همون به اصطلاح شیطان میاد سراغمون و دست می‌ذاره روی ایمانمون 

خسته شدی استراحت کن ولی حق نداری کم بیاری ! 

شرایط بد و سختی برای هر انسان تو شرایط ها و سن های مختلف هستش 

این که الان تو داخل این شرایطی و یکی دیگه رو میبینی نیستش دلیل بر زندگی بد تو یا زندگی خوب بقیه و .. نیست 

هر کس تو موقعیت های زندگی خودش مورد آزمایش قرار میگیره و سختی های خودش رو داره 

و انسان ها اندازه خودشون و ظرفیتشون سختی میکشن 

تا ضعف هاشون بر طرف بشه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
گاهی اوقات آدما خسته میشن ! و دقیقا تو همین حالت خستگی اگر مراقب نباشیم حس و حال بد یا همون به اصطل ...

اجرتو با خدا 

من هیچ وقت حال ندارم انقد تایپ کنم ولی شما کردی برای حال من ممنون

اجرتو با خدا   من هیچ وقت حال ندارم انقد تایپ کنم ولی شما کردی برای حال من ممنون

خواهش میکنم  

چشمم خورد به اون متنی که نوشتید به خاطر وضعیت مالی به خواستگار جواب منفی میدید و ...! 

واقعا به نظرتون درسته ؟

خدای زمین و زمان  

خدایی که این هستی و جهان رو با این نظم و زیبایی خلق کرده 

خدایی که انسان رو خلق کردنی به خودش باریکلا گفته 

خدایی که دختر رو با این همه ویژگی های خاص خلق کرده

واقعا فکر می‌کنی اگر جواب بله رو بدی وضعیتت قرار نیست درست بشه یا خدا بهت کمک کنه؟

میدونستی اون شرایط خوبی که تو ذهن تو هستش در صد اوکی شدنش کمه؟ 

چون دقیقا با همین موضوع تو داری آزمایش میشی!

میزان اعتمادت به خدا 

میزان ایمانت به خدا 

با همین جواب بله داره سنجیده میشه 

خواهرم اگر خواستگارت خوبه !؟

که مسلما خواستگار خویی داری که نگاه به شرایط مالی نکرده و خودت رو شناخته 

البته که باید بشناسیش و ببینی اگر خوبه 

و وقتی مطمئن شدی خوبه جواب بله رو بده اونوقت میبینی خدا چجوری همه چیز رو مرتب می‌کنه

فراموش نکن خدا مهربان تر از مادره 

فقط یکم سبکش متفاوت هستش 😊

ولی جاش برسه خیلی خوب همه چیز رو اوکی میکنم 

منم خونواده همسرم وضعیت آنچنان خوبی نداشتن 

روزی که بله رو گفت و عقد کردیم اولین نشانه ی خدا این بود که ((((یه قرعه  ۴۰ نفره مادر زنم شده بود که نفر پنجم اسمش در اومد)))

حالا شما قرعه ندارید هم مهم نیست 

چون خدا دقیقا از جایی که انتظارش رو نداری میرسونه