2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید عاشقی...😁

272 بازدید | 27 پست

شماهم عشقاتون میرن سرکاربهتون پیام صبح بخیرمیفرستن؟؟؟؟

ازوقتی ک عاشقی کردید و بهم رسیدید عشقش بهتون کم شده یا ن همونجور مونده

بنظرتون تو چ سنی عشق ثابت و تغییرنمیکنه

البت میدونم بعضیاهستن ازبچگی عاشقن تاتهش عاشق میمونن اینارو استثنارو بگیریم ولی کلا مردی ک چن سال ب بالا باشه عشقش ثابت میمونه تغییرنمیکنه

چن سالته گلم؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفم ۳۵سالشه یعنی همینجورمیمونه..خودش میگه من پسرکم سن بی تجربه نیستم مگه میشه عوض شم

آره ممکنه

ولی دقیق هم نمی شه گفت

ما دوستای سن بالا داریم که هنوزم اندر خم یه کوچه ن و دخترا رو سر کار می زارن

به مرور زمان مشخص می شه این چیزا 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

آره ممکنه ولی دقیق هم نمی شه گفت ما دوستای سن بالا داریم که هنوزم اندر خم یه کوچه ن و دخترا رو سر ...

اره افرین موافقم اینو...ولی فعلا ک خوب بوده امیدوارم تاتهش خوب باشه اگ میخادپاکج بزاره پاش قلم شه