2777
2789
من چیزای ترسناک نمیدم چون خدادادی بود اونایی ک با تمرین این کار میکنن جن زده میشن 

اره میگن خیلی خطرناکه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
اسی چاکراتو باز کردی تاثیرات خوب داشته؟ بعد مگه ۷تاچاکرانیست من چاکرای دست نشنیدم تاحالا

چرا هست چاکرا دست یکی هست که مال سر انگشتان هست برای خروج و ایجاد میدان مغناطیسی  بیشتر برای انرژی درمانی اسکن و تله کینزی کاربرد داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام اگه کسی میدونه بپرسم مفهوم تصاویر درون اینه رو چطوری میشه فهمید

خانوم محترم، نمیخواستم دوباره پستی بذارم اما وجدانم بازم اجازه نداد، اینایی که این دوستان عرض کردن حتی یه درصد از عوارضی این راهی که دنبالشید رو نمیتونه بیان کنه، متاسفانه اکثرا خانوم هام سمت این موارد میرن شما اگه دنبال آرامش و رسیدن به اون چیزی که تو ذهنتون هست هستید باید با مسیر درست که همون عبادت خداوند و ترک فعل حرامه پیش برید، از بیراهه به جایی نمیرسید و دقیقا مشکل اصلی اینه که انسان ها همیشه بیراهه رو ترجیح میدن به مسیر مستقیم و درست. 

بیشتر اوقات آره همه میگن درسته ولی حدس زدن یا فهمیدنش دست خودم نیست یعنی نمیدونم چطور بگم انگار عیر ...

اها.حست میگه حرفاش از ته دلش بود؟

برمیگرده یا نه؟

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
خانوم محترم، نمیخواستم دوباره پستی بذارم اما وجدانم بازم اجازه نداد، اینایی که این دوستان عرض کردن ح ...

اون که درسته البته اما من زمانی که دنبال آموزش تمرین تله کینزی بودم و مدیتیشن میکردم قبلش برای ریلکسی  با بقیه ماجرا مرتبط شدم خیلی غیر ارادی این حس چشم سوم در من ایجاد شد 

اون که درسته البته اما من زمانی که دنبال آموزش تمرین تله کینزی بودم و مدیتیشن میکردم قبلش برای ریلکس ...

اینارم باید کلا بذارید کنار، شما به حرف من گوش نمیدین، پیشنهادی که براتون دارم اینه، تیمارستان شهری که داخلش زندگی میکنید رو پیدا کنید و برید اونجا این اعمالی که گفتید رو اونجا برای بهیار هاتوضیح بدید، تا وضیعت چندتا از قربانی های این اعمال رو بهتون نشون بدن تا شاید بتونید کمی از عمق فاجعه رو درک کنید. 

اینارم باید کلا بذارید کنار، شما به حرف من گوش نمیدین، پیشنهادی که براتون دارم اینه، تیمارستان شهری ...

من قصد توهین ندارم اما انجام تله کینزی یا هاله بینی و انرژی درمانی و یا اسکن بدن افراد با انزی دستان چه بدی داره من سالهاست این کارو میکنم البته ناگفته نماند خیلی تمرین داشتم و هنوز موفق به تله کینزی نشدم بلاخره اینا همه از قدرت خداست که  مغز انسان و اینقدر با قدرت و توانایی زیاد آفریده که ما انسان ها از هیچ قسمت اون استفاده نمی‌کنیم جز چیز محدود و این قدرت هارو همه دارن فقط باید فعا بشه هر انسانی توانای ترمیم قسمت اسی دیده بدنشون داره یا خیلی کارای دیگه که با انزی دست و یا چشم قابل انجام 

مثلا چیا رو متوجه میشی؟

میگم ک خیلی وقته بسته شده ۹ سال پیش ک رفتم پیش روانپزشک گفت ب صورت ذاتی روشن بینی ذهنی داره البته خدا رو شکر من ن جن می دیدم ن باهاشون در ارتباط بودم دکتر مریض های دیگه ای هم داشت ک مثل من بودن خودش می گفت داروهای فوق العاده قوی بهم داد البته من میگرن هم داشتم ک فکر می کنم همین قضیه باعث می شد 

خدا با من است 🙌🌹
بیشتر اوقات آره همه میگن درسته ولی حدس زدن یا فهمیدنش دست خودم نیست یعنی نمیدونم چطور بگم انگار عیر ...

عزیزم واسم‌نگفتی حدستو

حست میگه حرفاش از ته دلش بود؟

برمیگرده یا نه؟

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻
من چند سالی هست روی چاکراهای بدنم تمرین میکنم چاکرای دستمم باز شده مدتی بین دو ابرو حی خاصی دارم و م ...

ببین آتوسا خیامی تو شهرک غرب مربی یوگا یا مایا ماچوه استادش هس ک هندی سیکلیک یوگا مهر داره از اون می تونی کمک بگیری 

خدا با من است 🙌🌹