2777
2789

میخای چیکار کنی باهاش

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

من اومدم بدونم  

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی سری تمرینات داره ک باعث باز شدنش میشه ولی اصلا و ابدا دنبالش نباش بدبخت میشی من از بچگی چشم سوم باز بود تا حدودی تا چند سال پیش خیلی اذیت شدم ، ولی اینایی ک تمرینش انجام میدن جن زده میشن البته مال من خدادای باز بود تقریبا و این اتفاق ب خاطر این مسئله برام نیفتاد ولی کلا خیلی بده 

خدا با من است 🙌🌹

من چند سالی هست روی چاکراهای بدنم تمرین میکنم چاکرای دستمم باز شده مدتی بین دو ابرو حی خاصی دارم و مدام رنگ آبی یا نیلی بهتر بگم میبینم ورقه نور البته تمرین در آینه هم انجام دادم 

من خیلی راجبش تخقیق کردم الان دقیق یادم نیست فقط میدونم بیخیالش شدم چون ممکن بود چیزای ترسناک به چشمت بیاد

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨
یعنی چی 

یعنی هرچیزی‌ک با دوتا چشمت نمیبینی و قابل دیدن نیست رو میبینی چیزای ترسناک

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.