2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمتونم بگم😂😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

با ناشناس رفتم پیویش میدونست منم حتما میدونست عاشق ماهم برام فیلم گرفت داشت ماه رو میدید با تلسکوپ خیلی ذوق داشتم

گیر فانتزی نباش وقتی تهش رفتنه عین من اشک و حال بد اونی که بمونه نمیدونم کجاست

دعا کن مرا که سخت محتاج استجابتم🌱🤲🏻

بهم بریم بیرون شام بخوریم با حوصله بستنی بخوریم تو خیابون قدم بزنیم 

ولی متاسفانه هربار میریم تو ماشین بستنی و‌ذرت و چیزای دیگ میخوریم اهل قدم زدن نیس رستورتنم بریم میگ زود بخور‌بریم🤕🤣

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😐درخاست دوستی قبول نمیکنم اصرار نکنید 😁ما امیدمون به خداس 
لابد +18👀😂

بله🤧😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|