2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن معدن الماس کار گذاشتن تو لوله هاشون الان میخان استخراج کنن

منم یکیشو دارم ساخت ژاپن ازبس استفاده شده رنگش رفته ازکجاباید بفهمیم😂

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡
شایعه پخش شده که توی بعضیاشون جیوه قرمز هست که خیلی گرانبهاست و این حرفا ملت همه چرخاشونو گذاشتن دی ...

دورغه یعنی؟ منم دارم یکیشو والا حاضرم ده تومن بفروشم جیوه اشم نخاستیم😂

میگن معدن الماس کار گذاشتن تو لوله هاشون الان میخان استخراج کنن

الماس؟؟؟؟

چرا شایعه پخش میکنید

جیوه قرمز یا نقره ای توی همه وسایل خیییلی قدیمی هست...

که الان میلیون ها هر قطره ایش اززش دارن و خییلی گرون ازتون میخرن..

چون توی  انرژی هسته ای به کار گرفته میشه 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
این که داخل چرخ خیاطی قدیمی ماده ایی به نام جیوه قرمز وجود داده که میلیاردا قیمت داره که همشون شایعه ...

یعنی کسی نمیخره؟

شایعه پخش شده که توی بعضیاشون جیوه قرمز هست که خیلی گرانبهاست و این حرفا ملت همه چرخاشونو گذاشتن دی ...

شایعه نیست عزیزم هست پدربزرگ همسرم توی تلویزیون خییییلی قدیمی اش پیدا کرد

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤
الماس؟؟؟؟ چرا شایعه پخش میکنید جیوه قرمز یا نقره ای توی همه وسایل خیییلی قدیمی هست... که الان میل ...

ازکجابفهمیم حالا جیوع داره یان؟