2777
2789
عنوان

دعوای جاری و برادرشوهر🤭

896 بازدید | 21 پست

سلام شبتون به خیر 

بچه ها خانواده ی شوهر من خیلی عجیبن مخصوص جاری و برادر شوهرم مثلا یه وقت خونه مادر شوهرمیم جاریم به یه چیز یکی یهو تو جمع حسودی کنه با شوهرش میرن بالا و میفتن به جون هم میزنن همو😐 نمیکنن صبر بکنن ما بریم بعد دعوا کنن😶 جاریم خیلی بی سیاسته البته از یه بابت هایی کارش رو پیش میبره مثلا شوهرش چون میدونه این حسوده بنده خدا همش تلاش میکنه که زندگیش رو به پیشرفت باشه اما این رفتارش خیلی بده که تو جمع اینجوری واقعا از دست حسودی کردن هاش خسته شدم به نظر شما باید با آدم حسود چیکار کرد؟

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن چیزای خوشگلت رو که ممکنه بهش حسودی کنه نشونش ندی

گناه داره شوهرش

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ازادم حسود و دروغگو دوری کن

داشته هات رو نشونش نده

عنوانتم جالب نیست با احترام🌺

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
سعی کن چیزای خوشگلت رو که ممکنه بهش حسودی کنه نشونش ندی گناه داره شوهرش

من اصلا تا جایی که بشه حس حسودیش رو  بر انگیخته نمیکنم اما این همش به همههههه چی کار داره🤦‍♀️

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍
خیلی سخت مام داشتیم دورو برمون اینطوری خیلی انرژی منفی میدن به این ادم

خیلی اصن حالم خراب میشه میبینمش