2777
2789

واقعیتش ۳۰ سالمه مجردم 

هم کلاسای مختلف میرم 

زبان ،باشگاه،هنر 

هم مشغول کارمم و اهداف خودم 

اما تو جمع خانوادگی مون احساس بی پناهی میکنم نمیدونم برا این مشکل باید چیکار کنم 

خیلی وقتا هم سعی میکنم تو دورهمی های خانوادگی به خاطر مشغولیت های خودم نرم اما بازم وقتی هستم یه حس خفگی دارم 

برا کنترل این حالت راه حلی دارین؟

تاپیک دوممو حتما

بچه ها تاپیک دومم رو بخونید معجزه حاجت روایی خودمه ان شاءالله دعوت امام زمان هستید
اگر گره کوری که هیچ جوری باز نشده دارید حتما بخونید همه صفحاتش رو

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقییقا درکت میکنم 

۳۱ سال و مجرد 

داداش و خواهر بدرد نخور و دشمن 

خواهر و برادرم بدردم نمیخورن هیچ ، مشکلاتم رو زیاد میکنن 

خواهر و برادر خوب نعمته که من محروم هستم 💔😭

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏

یعنی با هیچکدومشون احساس صمیمیت نداری؟🤔

خب بنظر من سعی کن با مامانت روابطتت رو بهتر کنی، اینجوری حداقل یه نفر هس ک باهاش صمیمی باشی

آقایون درخواست دوستی ندید لطفا، چون قبول نمیکنم😒 مزاحمت ایجاد کنی نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو ببره رو هوا 😏 اگر با حرفا و عقاید من موافق نیستی پس ریپلای نکن، چون نه من حوصله بحث دارم نه تو🤫🤫 فرفری سایتتون هسدم🤧 با همه زود گرم میگیرم، خوش خنده هم هسدم ولی زود هم عصبانی میشم😌😌 پس عصبیم نکننننن که بد میبینی🤧🤧🤧🤧 توی زندگیم گند زیاد میزنم ولی پای بی تجربگیم میزارم😪😪😪😛 همینقدر راحت خودمو میبخشم😉😉 تایپکای ترسناک و بازی، تگم کنین😋😋عضو گروه خزان نارنجی🧡
باکسی صمیمی نیستی تو جم؟ با اون حرف بزنی شاید چون ارتباط برقرار نمیکنی اذیت میشی

اتفاقا ارتباط برقرار میکنم چون میانگرام هم با درونگرا هم با برونگرا خیلی خوبم خیلی هم خونگرمم اما از درون انگار یهو خالی میشم 

دقییقا درکت میکنم  ۳۱ سال و مجرد  داداش و خواهر بدرد نخور و دشمن  خواهر و برادر ...

خواهرم خوبه اما چون متاهله دغدغه هامون با هم متفاوته مدل ارتباطی مونم متفاوت شد بعد از اینکه ازدواج کرد

ممکنه برای تیپ شخصیتی باشه ! با هیچ کسی مشکلی ندارید و همه رو دوست دارید اما ممکنه حوصله ی وقت گذاشتن و بروز دادنشو نداشته باشید ، یا یه مدت تنها بودید … 

ازتفاوت ها نترسید ، مراجعه به مشاوره میتونه کمک کننده باشه .

🚶🏻‍♂️I AM
ممکنه برای تیپ شخصیتی باشه ! با هیچ کسی مشکلی ندارید و همه رو دوست دارید اما ممکنه حوصله ی وقت گذاشت ...

عزیزم من میانگرام اتفاقا هم حالت برونگرایی احساس و عواطف و دارم و بازیگوشم و بگو بخند هم درونگرا و فضای شخصی شاید دیگران متوجه نشن حتی اما خودم میفهمم حس پوچی دارم 

احساس صمیمیت میکنم خودم از درون حس معلق دارم 

اسی کاملا حستو درک میکنم ادم وقتی مجرده یه حس نتهایی همیشه باهاشه منم وقتی خواهرم ازدواج کرد زیاد نمی تونم باهاش ارتباط بگیرم چون اصلا چیزایی دعدغه اونه که من اصلا درکی ازش ندارم با اینکه خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم ووابسته ای کاش ما مجردام بختمون هر چه زودتر یه جای خوب بازشه😔

یه دونه صلوات فقط یدونه برای بازشدن بختم میفرستی😘 الهی لطف خدا همیشه شامل حالت بشه.                 درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نیست.
اسی کاملا حستو درک میکنم ادم وقتی مجرده یه حس نتهایی همیشه باهاشه منم وقتی خواهرم ازدواج کرد زیاد نم ...

خیلی حس بدی تو جمع دارم انگار یکی دست گذاشته رو گلوم فشار میده 

یه بیقراری همیشگی 

عزیزم من میانگرام اتفاقا هم حالت برونگرایی احساس و عواطف و دارم و بازیگوشم و بگو بخند هم درونگرا و ف ...

ابتدا عذر خواهی میکنم وارد جمع تاپیک شما شدم ،  خب نشانه هایی که فرمودید عالیه ، اون حس هم مربوط همیشه به یه تنهایی پر از تنهایی درونی ، و باید علت یابی کنید که دقیقا چه چیزی دلیل این حس پوچیه ، گذشته … الان ..یا آینده! کجاست … نبودن یک سنگ صبور ، یا یه همدم همراه و یا شغل و فرصت های از دست رفته ، به جواب برسید به راحتی میتونید این حس رو کمرنگ کنید .. 

🚶🏻‍♂️I AM
ابتدا عذر خواهی میکنم وارد جمع تاپیک شما شدم ،  خب نشانه هایی که فرمودید عالیه ، اون حس هم مربو ...

مربوط به الانه البته به گذشته هم ربط داره اما زمان حال برام پررنگه میدونم یه قسمت زیادیش به خاطر تنهاییمه اما خب راه حلی براش ندارم 

مربوط به الانه البته به گذشته هم ربط داره اما زمان حال برام پررنگه میدونم یه قسمت زیادیش به خاطر تنه ...

در مقطع بشدت حساسی هستید این خلا تنهایی مبادا سبب یه مشکل بزرگ تر بشه ( فرد اشتباهی انتخاب کنید)و اجازه ورود یه نفرو بدید به امید پر کردن تنهایی ، ولی از نوشته تون متوجه ی این شدم همچین اشتباهی رو نمیکنید .   بهتره یه دوست مورد اطمینان مثل یه خواهر اینجا پیدا کنید ( با رعایت امنیت گفتار فقط برای همصحبتی و مشورت و حرف های خوب ) که بدون قضاوت و سو نیت و هیچ پرده ای باهاتون حرف بزنه و این خلا رو تا حدودای میتونه بهش کمک کنه . 

🚶🏻‍♂️I AM