2777
2789
عنوان

ورودی بهمن کمککککک😵

121 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها 

من مهرماه رفتم ثبت نام کردم ولی ورودی بهمن شدم ترم مرخصی برام رد کردن

الان هرچی سایت رو نگاه میکنم انتخاب واحد برام نشده و میزنه غیر مجاز 

چه گلی به سرم‌ بگیرم حالا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن دانشگاه  یا حضوری برو  ترم اول خودشون انتخاب واحد میکنن  میتونم بپرسم چه ر ...

واسه من نکردن خودمم میزنه غیر مجاز 

۲۳م هم شروع ترم بهمنه

مهندسی صنایع

مطمئنی انتخاب واحدم امروزه ؟؟ اگر با گوشی میری تو سایت اینبار با سیستمت برو یا برو کافی نت بازم اگ ...

انتخاب واحد که تموم شد ولی من ترم اولم برام انتخاب واحد نکردن میزنه غیر مجاز

واسه من نکردن خودمم میزنه غیر مجاز  ۲۳م هم شروع ترم بهمنه مهندسی صنایع

منم این جوری بودم بهم گفتن خودت باید انتخاب واحد بکنی درسته ترم یکه ولی خودم کردم باید اسم نماینده ای چیزی میگرفتی حالام عیب نداره برو بهشون بگو میتونن برات درستش کنن

انتخاب واحد که تموم شد ولی من ترم اولم برام انتخاب واحد نکردن میزنه غیر مجاز

فردا برو دانشگاه برات درست میکنن خودشون هم برات انتخاب واحد میکنن

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
منم این جوری بودم بهم گفتن خودت باید انتخاب واحد بکنی درسته ترم یکه ولی خودم کردم باید اسم نماینده ا ...

حالا که مهلتش تموم شده چی؟ بعد دوباره شهریه میگیرن؟ چون من مهر دادم

وای خیلی استرس گرفتم

حالا که مهلتش تموم شده چی؟ بعد دوباره شهریه میگیرن؟ چون من مهر دادم وای خیلی استرس گرفتم

نه بابا دوباره شهریه نمیگیرن ولی خب برو بهشون بگو ترم اول بودم نمیدونستمو اینا کلن کوتاه نیا بگو هر جور شده ادم کنین اگه بخوان میتونن 

نه بابا دوباره شهریه نمیگیرن ولی خب برو بهشون بگو ترم اول بودم نمیدونستمو اینا کلن کوتاه نیا بگو هر ...

اذیت میکنن یعنی؟ مهر برام انتخاب واحد کردن بعد نمیدونم خوابنما شدن چیشد ۱۰۰ نفر رو بهمن کردن 

همه رو هم زدن مرخصی