2821
2789

نی نی سایتی ها 🤣🤣 

ولی چشمای مرلین مونرو🥺🥺

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

None

تا دو روز سر نمیزنم تعلیق میشم😂😂😂فکر کنم نی نی یار روم کراش داره از حرص این کارو میکنه 🫤🩵تو رو خدا با من بحث نکنین حوصله استدلال های فضایی بعضیاتون رو ندارم🤭همیشه صلوات میفرستم برای خواهرای گلم🥰🥰برای تو دلیم میفرستین که سالم بیاد بغلم😻🩷

مرلین دوست😐♥️

اسطوره بود

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺
😂قیافشون اشنا میزنه ولی نمیشناسمشون مدلینگن؟!  چیکار زنای حد بوق دارین خداییش

بازیگرای خیلی معروف قدیمی هستن

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

مرلین بیشتر از این ک خوشگل باشه لوند بود 

اگه ترسیدي خودتو بغل کن هیشکی امن نیس!                         میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بفرستین🥀🖤.                 اگه فرستادی بگو منم برات صلوات بفرستم🙏
مرلین جذاب و فریبنده بوده آدری بیشتر خوشگل و بانمک بوده 

نظر منم همینه

مرلین بیشتر جنبه جنسی داشت و لوند بود جذاب و فریبنده بود حالت بوالهوسانه داشت عمل زیبایی هم انجام داده بود

آدری ولی یه زیبایی و معصومیت خاصی داشت طوری که آدم محوش میشه واقعا زیبا بود

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 
2825
2823
2791
2779
2792