2777
2789
عنوان

استایل عید

618 بازدید | 23 پست

بچه ها بیاید استایلاتون یا استایل های ترند امسال رو بفرستید برای عید ایده بگیریم

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..
حالازوده

من از همین الان استرس گرفتم چی بخرم 😩😂

من اگر کافر و بی دین و خرابم به تو چه؟ من اگر مست می و شرب و شرابم به تو چه؟ تو اگر مستعد نوحه و اهی چه به من؟ من اگر عاشق سنتور و ربابم به تو چه؟..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مانتو کتی مشکی شلوار دمپا ابی  شال سبز تیره خوجل نظرتون؟

خوشگله ولی شلوار بگ بگیرر

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و مانتو ژاکارد عروسکی و از این مانتو دامنی ها ( اگه خواستید عکس میزارم ) 

من این مانتو وگرفتم.به نظرتون با شال و کیف سرخابی خوب میشه؟یا ابی کاربنی بگیرم؟

مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنی عزیزم 

با هردوش + مشکی خوب میشه

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و ...

کت جدیدا مد شده منم شاید کت بگیرم

عکس بذار🥲😩

مانتو کتی مشکی شلوار دمپا ابی  شال سبز تیره خوجل نظرتون؟

ب نظر کمی تلویزیون رنگیه

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

نرفتم بازار فعلا ، ولی دوست دارم کت رنگ روشن بگیریم مثلا نارنجی با شلوار مام فیت کرم و مینی اسکارف و ...

اره بذار

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

میشه تواین بی بازاری وگرونی معرفت به خرج بدی وبه تاپیک اخرم یه سربزنی؟پیج فروش لباسه  

مرا تاجان بُود جانان توییh♡a  من یه دختر دهه هشتادیم که کلی سختی کشیدم وهمه نوجوانیمو باگریه وسختی گذروندم توروزای سخت هیچکس کنارم نبود،من یه دخترتنهاولی قویم که تونستم ازاون روزا بگذرم والان به عشقم رسیدم و زندگی آرومی دارم خیلی ناامید شدم خیلی دلم گرفت خیلی کفر کردم ولی خداهوامو داشت،خدایا خیلی عاشقتم.عاشق کاکائو و شیرینیایی هستم که خودم درست میکنم،آشپزی خوبی دارمو همسری عاشق دسپختمه😝وزن فعلیم ۷۴توی رژیمم و هدفم رسیدن به وزن۵۶کیلوئه و فقط باکالری شماری،ورزش وغذاهای سالم دارم سعی میکنم💪عاشق شهرم همدانم❤️آهنگای شاد خیلی دوس دارم و رنگ آبیم رنگ‌موردعلاقمه،متاهل ومتعهدم