2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم

47 بازدید | 6 پست

هرچقدر به شوهرم بی محلی کنم بدتر میشه به یه دختره تو فیسبوک پیام داده بود چیکار کنم راه حل 

کاش ثروتمند بشیم میدونم که می شیم چون خدا بهم قول داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب توي پست خودت هست به قول خودت : بي محلي ميكني بدتر ميشه  خب بيشتر باهاش صميمي بشو تا بهتر ...

غروم نمیزاره خیلی بهم خیانت کرده خیلی 

غروم نمیزاره خیلی بهم خیانت کرده خیلی 

به نظر من غرور توي رابطه زن و شوهري بي معنيه

توي ازدواج شما يكي هستيد

حالا اگر خيانت كرده بايد علتش پيدا بشه، شايد همين بي توجهي شما بوده

ولي به هر حال بايد تكليف خودت رو مشخص كني، شتر سواري دولا دولا نميشه؛ يا بايد گذشته رو فراموش كني و لج بازي و غرور نداشته باشي و رابطت رو با شوهرت صميمي تر كني

يا اگر بهش بي توجهي ميكني، انتظار نداشته باشي كه با كسي نپره

به نظر من غرور توي رابطه زن و شوهري بي معنيه توي ازدواج شما يكي هستيد حالا اگر خيانت كرده بايد علت ...

خواهر این اگه بهش،محبتم کنم باز کار خودشو میکنه چیکار کنم

خواهر این اگه بهش،محبتم کنم باز کار خودشو میکنه چیکار کنم

احترام و محبت و صميميت مداوم حتي دشمن رو هم دوست آدم ميكنه

ولي اگر مدتي محبت كني اما سر يه مساله دوباره همه چيو زير پا بزاري بد و بدتر ميشه

تاثير محبت زن به شوهر اول به خود زن برميگرده و بالعكس اگر مرد به زنش محبت كنه، زنش هم چند برابر بهش محبت ميكنه

من چند نفر رو ميشناسم عين حرف شما رو زدن، بعد تو زندگيشون كه دقيق ميشي ميبيني زن به شوهرش محبت ميكنه، ولي بعد يه هفته خسته ميشه و سر يه بحث كوچيك همه چيو زير پا ميزاره؛ طبيعتا مرد هم دوچندان سرد ميشه

اميدوارم كه شما محبت و احترامت مداوم باشه تا تاثيرشو ببيني