2777
2789
عنوان

بیاین رمان بنویسیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 91 پست
با دیدن پسر جوونی توی جایگاه استاد از تعجب ابروی کاملااااا نچرال فیبروز شدمو از تعجب بالا بردم  ...

قرمه سبزی؟😂😂و کل دختر های کلاس برای استاد خودشان را می کشتندد اما استاد از دختر شیطون و پروو کلاس که به کسی محل نمی گذاشت خوشش می امد

گفت:کاری داشتید خانم آرشام اومد تو که از دیدن ما دو تا جا خورد و عربده زد:زن مننننن،ناموسسس من تو ک ...

لعنتی از خود نویسنده هام بیشتر بلدی😂😂😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستش هعی بهش میگه این پسره ازت خوشش میاد اینم همش انکارو چشم غره 😂بعد همشم با دوستش تو کافه دانشگا ...

اره بعدشم دختره میخواد روشو کم کنه با ماشین فراریش از رو چاله آب رد میشه و آب میپاچه سرو صورت پسره😂😑

ی قسمتشم حتماااا باید شده ب بهانه نذری پخش کردن دختره ی مدت بره خونه پسره بمونه

و همونجاس ک جرقه های عشقشون زده میشه🥰😂

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

اره بعدشم دختره میخواد روشو کم کنه با ماشین فراریش از رو چاله آب رد میشه و آب میپاچه سرو صورت پسره😂 ...

بعضی وقتام داداشش میاد دانشگاه دنبالش پسره فقط میکنه دوس پسرشه عصبانی میشه باهاش لج میوفته😂😂

همه دخترای دور پسره هول و جلف و خودنمان

ایننم اصافه کنید لطفا😂

ی قسمتشم حتماااا باید شده ب بهانه نذری پخش کردن دختره ی مدت بره خونه پسره بمونه و همونجاس ک جرقه ها ...

ن دختره میره عروسیه خواهر پسره همونجا ی مشکلی براش پیش میاد یه یه ماهی تو خونه اونا بدون هیچ نسبتی تلپ میشه و همین باعث عاشق شدنشونه

گفت:کاری داشتید خانم آرشام اومد تو که از دیدن ما دو تا جا خورد و عربده زد:زن مننننن،ناموسسس من تو ک ...

گفتم :بخدا آرشام من..

عربده زد : خفه شو آینننتاااازززز(همیشه اسم دختره ایناز بوده و هست)

همه دانشگاه جمع شده بودند

آرشام در حضور همه سیلی ای به دهانم زد که مزه خون را در دهانم حس کردم و چشمانم به تاریکی رفت

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)

این یادمون رفت یام سه تا رفیق دانشگاه در میان شمال میرن خونه بگیرن که املاکی میگه شما مجردید نمی تونم بهتون خونه اجاره بدم اینام مجبور میشن با سه تا پسر دیگه که دانشگاه شمال در اومدن عقد الکی کنن تا بتونن خونه رو بگیرن 😂😂

گفتم :بخدا آرشام من.. عربده زد : خفه شو آینننتاااازززز(همیشه اسم دختره ایناز بوده و هست) همه دانشگ ...

اسم دختره یا اینازه یا رها یا نفس😂

فامیلی یا فرهمند یا بزرگمهر یا راد یا بزرگمنش

این یادمون رفت یام سه تا رفیق دانشگاه در میان شمال میرن خونه بگیرن که املاکی میگه شما مجردید نمی تون ...

لعنتییییئیی😂😂😂😂😂😂😂

بعضی جاها باید تو ی اتاق بخوابن😂

گفتم :بخدا آرشام من.. عربده زد : خفه شو آینننتاااازززز(همیشه اسم دختره ایناز بوده و هست) همه دانشگ ...

بیدار شدم و به ساعت نگاهی انداختم،ساعت ۹ بود ..

اتاق تاریک بود که یکی اومد جلو

آرشام گفت:فکر کردی بی صاحابی؟

کمربندش را در آورد و روی پوست سفیدم انقدر کوبید که همه پوستم کبود شد

و با آخرین ضربه از هوش رفتم

تو‌چشات‌معجزه‌میکرد‌حالا‌شدی‌موجب‌این‌درد:)