2777
2789
عنوان

کیا لاغرن و میخوان چاق بشن

2850 بازدید | 106 پست

تا عید ۵ کیلو اصافه کنیم😁

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

چجوریییی

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر روز وعده ای غذاییمونو زیاد کنیم و قرص مخمر جو هم بخوریم و همینطور ۸ لیوان اب و بیایم اینجا بهم دیگه گزارش بدیم

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
هر روز وعده ای غذاییمونو زیاد کنیم و قرص مخمر جو هم بخوریم و همینطور ۸ لیوان اب و بیایم اینجا بهم دی ...

قرص مخمر از کجا بگیریم عوارض ندارع؟چنده

اللهم صل الا محمد و ال محمد و عجل فرجهم

ببینم چند نفریم هر شب یه برنامه میگم که فرداش هممون رعایت کنیم 

قرص مخمر از کجا بگیریم عوارض ندارع؟چنده

نه اصلا عوارص نداره من قبلا خوردم خیلی تاثیر داره مخصوصا روی ران و صورت ۵ کیلو اضافه کردم

نه اصلا عوارص نداره من قبلا خوردم خیلی تاثیر داره مخصوصا روی ران و صورت ۵ کیلو اضافه کردم

پس فردا میرم میگیرم داروخانه دارع یا عطاری

اللهم صل الا محمد و ال محمد و عجل فرجهم
پس فردا میرم میگیرم داروخانه دارع یا عطاری

دارو خانه منم امشب میخرم ان شاالله