الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه همه چی با دقت بالا انجام بشه 90 درصد نتیجه میگیری بعضیا نمیتونن روز تخمک گذاریو پیدا کنن همین کا ...
من یه زمانی اشتباهی دوز زیاد یه قرصو مصرف کرده بودم جلوگیریمم طبیعی بود قصد بچه دار شدنم نداشتم اما شوهرم کارش دور بود داشت میومد خونه منم کیت تخمک گذاری گذاشتم خودمم میدونستم دقیقا اونروز تخمک گذاریمه خلاصه به شکهرم گفتم خیلی خیلی مواظب باش بعد همون ماه از شانس من باردار شدم فک کنم سهل انگاری کرده بود شوهرم و بچم دختر شد با اینکه دقیق روز تخمک گذاریم بود
چی میخواستی عزیزم همسرتون هم انجام دادن یانه مثلا جوش شیرین یا سرکه یا خوردن قه ...
پسر میخاستم دختر شد ... همه رو انجام دادم حتی با کیت تخمک گذاری و سونو پیش رفتم وقتی گفت دختره خیلی شوکه شدم ی مدت اصلا نمیتونستم قبول کنم ولی الان ۴ سالشه و خداروشکر میکنم که دختر شد چون من دیگه بچه نمیخام و همیشه میگفتم من بااااااید یدونه دختر داشته باشم میخاستم اولی پسر شه و برای دومی برم آی وی اف دختر بشه..حالا که دیگه تک فرزندی رو انتخاب کردم میگم خداروشکر که نشد چون اگه پسر میشد باید دوباره برخلاف میلم برای دختر اقدام میکردم
ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد می کند 💔