2777
2789

این چیزادست خداست رژیم وایناالکین تاخداصلاح ندونه اون جتسیتی که میخوایموبهمون نمیده 

تواطرافیانم خیلیاطبق رژیم پیش رفتن ولی اونی که میخواستن نشده 

یاخودم همه ی چیزایی که واسه دختردارشدن بودرورعایت کردم ولی خداصلاح ندونست بهم دختربده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همه چی با دقت بالا انجام بشه 90 درصد نتیجه میگیری بعضیا نمیتونن روز تخمک گذاریو پیدا کنن همین کا ...

من یه زمانی اشتباهی دوز زیاد یه قرصو مصرف کرده بودم جلوگیریمم طبیعی بود قصد بچه دار شدنم نداشتم اما شوهرم کارش دور بود داشت میومد خونه منم کیت تخمک گذاری گذاشتم خودمم میدونستم دقیقا اونروز تخمک گذاریمه خلاصه به شکهرم گفتم خیلی خیلی مواظب باش بعد همون ماه از شانس من باردار شدم فک کنم سهل انگاری کرده بود شوهرم و بچم دختر شد با اینکه دقیق روز تخمک گذاریم بود

نمیدونم چقدر موثر بود ولی برای من نتیجه داد البته صددرصد هم رعایت نکردم 

واسه منم دعا کن 

خدا رو قسم به روضه حضرت عباسی ک دارم گوش میدم بحق مادر ابالفضل  هرکس بچه میخاد خدا بهش بده هرکس پسر میخاد خدا بهش بده هرکس دختر میخواد خدا بهش بده اونایی که حامله هستن بسلامتی فارغ بشن

خدا رحمش به من و دوتا دخترمم بیاد این بچم پسر باشه  

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
واسه منم دعا کن  خدا رو قسم به روضه حضرت عباسی ک دارم گوش میدم بحق مادر ابالفضل  هرکس بچه ...

اول ک ایشالله ک به سلامتی فارغ بشی دوم بچت پسر باشه گلم هر چی صلاحه و بهتره خدا برامون رقم بزنه 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
من یه زمانی اشتباهی دوز زیاد یه قرصو مصرف کرده بودم جلوگیریمم طبیعی بود قصد بچه دار شدنم نداشتم اما ...

عزیزم چ قرصی؟ 

یعنی ربطی به مصرف قرص داره 

میشه برای اینکه تو دلیم سالم باشه و دختر باشه ی صلوات بفرستید ممنون میشم
اول ک ایشالله ک به سلامتی فارغ بشی دوم بچت پسر باشه گلم هر چی صلاحه و بهتره خدا برامون رقم بزنه  ...

ممنون دعام کن خواهر تک عروسم دوتا دختر دارم خیلی چشم انتظار یک پسرم  شایدددعات درحقم گرفت

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
واسه منم دعا کن  خدا رو قسم به روضه حضرت عباسی ک دارم گوش میدم بحق مادر ابالفضل  هرکس بچه ...

چند وقتشونه گل دخترات

عزیزم سر این سومی چندماه اقدام کردی که باردار شدی 

وزن کم کردی یانه؟

ممنون دعام کن خواهر تک عروسم دوتا دختر دارم خیلی چشم انتظار یک پسرم  شایدددعات درحقم گرفت

ان شاالله که این یکی گل پسر باشه

عزیزم الان چند هفته ای 

اخرین پریودم کی بود

چند وقتشونه گل دخترات عزیزم سر این سومی چندماه اقدام کردی که باردار شدی  وزن کم کردی یانه؟

سلام عزیزم منم چندروزی حالتای بارداری دارم همش حالت تهوع امروز وقتم بود نشدم تست زدم ی هاله خیلی کمرنگی افتاد.میخواستم ببینم اگه وزن کم بشه بچه چی میشه جنسیتش؟؟

چند وقتشونه گل دخترات عزیزم سر این سومی چندماه اقدام کردی که باردار شدی  وزن کم کردی یانه؟

من دخترام بزرگن کلاس هفت و سوم  یسال اقدام کردم باردار نمیشدم دوبارم آی یو آ تعیین جنسیت کردم منفی شد دیگه خدا خواست باردار شدم وزن کم نکردم اتفاقا چاق هستم

ان شاالله که این یکی گل پسر باشه عزیزم الان چند هفته ای  اخرین پریودم کی بود

۶ هفته ام دی بود

چی میخواستی عزیزم  همسرتون هم انجام دادن یانه  مثلا جوش شیرین یا سرکه  یا خوردن قه ...

پسر میخاستم دختر شد ... همه رو انجام دادم حتی با کیت تخمک گذاری و سونو پیش رفتم وقتی گفت دختره خیلی شوکه شدم ی مدت اصلا نمیتونستم قبول کنم ولی الان ۴ سالشه و خداروشکر میکنم که دختر شد چون من دیگه بچه نمیخام و همیشه میگفتم من بااااااید یدونه دختر داشته باشم میخاستم اولی پسر شه و برای دومی برم آی وی اف دختر بشه..حالا که دیگه تک فرزندی رو انتخاب کردم میگم خداروشکر که نشد چون اگه پسر میشد باید دوباره برخلاف میلم برای دختر اقدام میکردم

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔    
من یه زمانی اشتباهی دوز زیاد یه قرصو مصرف کرده بودم جلوگیریمم طبیعی بود قصد بچه دار شدنم نداشتم اما ...

عزیزم وقتی کیت تخمک گذاری پررررررنگ میشه 36 ساعت بعدش تخمک آزاد میشه