2777
2789
ان شاالله که این یکی گل پسره امیدوارم خواسته خدا با آرزوی قلبیت یکی باشه

ممنون عزیزم خدا حاجت شما رو هم بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
واسه منم دعا کن  خدا رو قسم به روضه حضرت عباسی ک دارم گوش میدم بحق مادر ابالفضل  هرکس بچه ...

خیلی دلم شکست اشکم اومد انشاله خدا به دلت نگاه کنه وبچه سالم وصالح وپسر بهت بده بحق ام البنین مادر عباس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دلم شکست اشکم اومد انشاله خدا به دلت نگاه کنه وبچه سالم وصالح وپسر بهت بده بحق ام البنین مادر ع ...

قربونت انشالله خدا تن بیمارت نکنه خواهر حاجتت رو هم بده

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
هنوز،جنسیت مشخص نیست دعام کن نزدیک یسال رژیم بودم تا بلاخره باردار شدم الانم استرس دارم خیلی آرزو دا ...

سلام گلم جنسیت جنینت چی بود

وزن شروع رژیم 85✋🏻😐 وزن هدف 60😃                               اولش سخته ولی آخرش قشنگه♥
شما نی نی ات چی شد؟

پسر عزیزم

این چیزادست خداست رژیم وایناالکین تاخداصلاح ندونه اون جتسیتی که میخوایموبهمون نمیده تواطرافیانم خیلی ...

گلم رژیم دختر سخت تره،چون درصد احتمالشم پایین تره،با رژیم و تعیین روز تخمکگذاری و تقویت اسپرم ۹۰ تا ۹۵ درصد احتمال پسردار شدن هست اما رژیم دختر تنها ۷۵ درصد موثره،خانم برادرم  دختر میخواد ماما اینطور گفته بودن که احتمال موفقیتش کمتره

من یه زمانی اشتباهی دوز زیاد یه قرصو مصرف کرده بودم جلوگیریمم طبیعی بود قصد بچه دار شدنم نداشتم اما ...

تعیین روز تخمک گذاری با کیت اصلا معتبر نیست و فقط با سونو واژینال تحت نظر پزشک ممکنه

کیفیت و تعداد اسپرم هم که حرف اول رو میزنه

گلم رژیم دختر سخت تره،چون درصد احتمالشم پایین تره،با رژیم و تعیین روز تخمکگذاری و تقویت اسپرم ۹۰ تا ...

به زن داداشت بگو بسپاره به خدا.به زورازخداچیزی نخواد 

یکی ازاقوامم چندتادخترداشت ولی پسرمیخواست که جنسش جوربشه 

بعدازکلی دکتروهزینه وداروو...باردارشدوپسرهم شدولی موقع زایمان نمیدونم چی میشه که بچه هم فوت میشه 

حالانه میتونه بارداربشه نه پسردار

بریددعاکنیدخدابچه ی صالح وسالم بهتون بده 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤