2777
2789
عنوان

بعد از حموم موهام خشک بد حالت و حجیم میشن چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 58 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن زیتون زدم شبش فرداش میرفتم حموم عالی میشد موهام ولی نمیزدم باز مثله قبل میشد  ولی دیگ رفت ...

چه خوب 🌸

منم تابستون میرم کراتین الان درگیر درسم وقت نمیشه

🏃🏻‍♀️

یه برند خوب ماسک مو معرفی کن لفا

بتروی تو‌ حموم استفاده میکنن، البته مخصوص موهای رنگ‌ کرده و آسیب دیده هست 

مارک ایرانی پریم عالیه، قیمتش هم مناسبه 

از داروخونه بخری خیلی بهتره 

می تونی بری دجی کالا و نظرات کاربران برای ماسک مو مختلف بخونی 

سلام، ببخشید ،یکجا در مورد تخصص داروسازی بالینی صحبت کرده بودید ، اطرافتون کسیو دارید که این رشته رو خونده باشه؟ و اینکه شما اطلاع دارید که دانشجویان این رشته کشیک شب دارند یا نه؟

سلام، ببخشید ،یکجا در مورد تخصص داروسازی بالینی صحبت کرده بودید ، اطرافتون کسیو دارید که این رشته رو ...

سلام

خودمم در موردش خیلی تحقیق میکنم 

شیفت شب ندارن معمولا

حقوق شون بین ۵۰ تا ۸۰ میلیونه ( از بیمارستان ) در صورت داروخونه داشتن و هیئت علمی شدن هم که قطعا بالا ۱۵۰ ت میشه 

بازار کارش عالیه و تعداد شون کمه ولی قبولی و خود رشته بسیااار سخت مثل این میمونه که دروس پزشکی رو هم باید یاد بگیری توی دوران تخصص

🏃🏻‍♀️

سلام خودمم در موردش خیلی تحقیق میکنم  شیفت شب ندارن معمولا حقوق شون بین ۵۰ تا ۸۰ میلیونه ( ا ...

ممنون، شما اطلاع دارید که در حین تحصیل و بعد فارغ التحصیلی  روزانه چند ساعت در بیمارستان حضور دارند؟ و اینکه ایا کار عملی روی بدن بیمار انجام میدن(مثل کارهای عملی پزشکی و پرستاری و...)؟؟

ممنون، شما اطلاع دارید که در حین تحصیل و بعد فارغ التحصیلی  روزانه چند ساعت در بیمارستان حضور د ...

ساعت کارشونو نمبدونم 

کارشون تجویز دارو و نظارت روی دوز داروی مصرفیه 

🏃🏻‍♀️