2777
2789
عنوان

دوستم با دوست شوهرش ریخته رو هم

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 106 پست

من یه سوالی دارم

یه خانومی از آشنا ها متاهل بود چند تا بچه کوچولو شیر خوار داشت تو خونه شوهرش با یکی فرار کرد گرفتنش بعدش دادن به همون مردی که باهاش فرار کرده بود مجازات نکردن برای چی؟؟؟؟ مگه نباید میفتاد زندان یا تقاص میداد؟

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم همینجوری احساس میکنم ؛ واقعا حس میکنم نمیتونم مانعش بشم ، بخاطر همین به اینجا پناه آوردم؛  ...

من توجیه نمیکنم کارشو ولی شما چ اصراری داری تغییرش بدی وقتی خودش راضی هست از خیانتش 

باید بدونه حکمش اعدامه

عزیزم اگه واقعا حکم اعدام برا اینجور هرزه هایی بود که الان آمارشون اینقد زیاد نبود اتفاقا عادی دارن میگردن و زندگی خراب میکنن 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
خودم همینجوری احساس میکنم ؛ واقعا حس میکنم نمیتونم مانعش بشم ، بخاطر همین به اینجا پناه آوردم؛  ...

چن سالشه؟

شوهرشو از اول دوس نداشت؟

شوهرش نیازاشو براورده نمیکرد؟

دوستان نمیخوام کاراشو توجیه کنم ولی اول باید ریشه یابی بشه تا حل بشه

من یه سوالی دارم یه خانومی از آشنا ها متاهل بود چند تا بچه کوچولو شیر خوار داشت تو خونه شوهرش با یک ...

حتما دیدن اون چ عجوبه ای بوده گفته همین تا اخر عمر براش ی غذابو مجازاته دیگ مجازاتش نکنیم 🤣🤣

قهرمان خودت باش 🧚‍♀️ 
 حتما دیدن اون چ عجوبه ای بوده گفته همین تا اخر عمر براش ی غذابو مجازاته دیگ مجازاتش نکنیم 🤣🤣

شاید 😆🤔

من دختر قوی هستم🤞🤞💚💚 هیچوقت تسلیم نمیشم بالاخره به چیزی که میخوام میرسم🤗🤗  حساسم زود دلم میشکنه اما نشون میده من قلبم پاک ساده و بی ریام
دقیقا... خدا ب بعضیا فرصت توبه میده و دلش میندازه و شیرینی گناهو ازش میگیره  ولی بعضیا رو میذا ...

خب بنظر شما چرا خدا فرق میزاره؟

چرا قدرت توبه رو ب همه نمیده؟

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍
خب بنظر شما چرا خدا فرق میزاره؟ چرا قدرت توبه رو ب همه نمیده؟

خداوند توی قران هم‌ گفته که بعضیا رو با بهشت اخرت و بعضیا رو با لذت های دنیوی میسنجه

گفته

بعضیارو نمیذارم کار خطا کنن اگر اشتباهی کنن فوری نتیجشو بهشون نشون میدم که برگردن سمت خودم

اما بعضیارو راه گناه رو خیلی باز میذاره براشون و ما انسانها فکرمیکنیم مثلا فلانی کلاهبرداره هی روزیش هم بیشتر میشه فکر میکنیم عدالت نیس ولی خب اون قراره نتیجشو جای دیگه ببینه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خداوند توی قران هم‌ گفته که بعضیا رو با بهشت اخرت و بعضیا رو با لذت های دنیوی میسنجه گفته بعضیارو ...

ممنون عزیزم

ولی کماکان سوال من اینه خب چرا خدا نتیجه خطا رو برا همه روشن نمیکنه ک برگردن سمت خودش؟

فِـلَـ𓂆ـسـطين 🇵🇸🤍