2777
2789

خونمون 60 متره از قبل زایمان تا چهل روزگی بچه میخواد بیاد پیشم بمونه کاملا درک میکنم که میخواد ازم نگهداری کنه ولی مشکل اینجاست که من ابم با مامانم تو یه جوب نمیره چیکار کنم که نه ناراحت شه نه اینقدر بمونه به همه چیز من گیر میده همش تیک میندازه سرکار میری قراره از بچت کم بزاری حجابت نمره 18 حجاب حضرت زهرا چادر شوهرت شلوار کتون نمیپوشید تو از راه بدرش کردی کابینت های خونت شلختست خودشم صبا ساعت 6 از خواب پا میشه بعد من با کوچیک ترین صدایی بیخواب میشم ازونور 10 میخوابه ولی ما تا 12 بیداریم بعد همشم یا تلویزیون روشنه یا رادیو من سالی یبارم روشن نمیکنم قسنگ دیوانه میشم همش میگ تو یه دوست درست حسابی نداری همشون مانتویی و بیحجابن قشنگ ملاک گزاریش برای ادما چادره دهنم سرویسه چیزیم بگم مخالف نظرش دعوا میشه فقط باید سکوت کنم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مامانم دوماه به زایمانم اومد تا بیست روز بعد زایمانم بود روزای بدی بود 

بعد رفتنشم انقدر وابسته بودم به مادرم که تا دو روز گریه میکردم اگر خواهر بزرگتر یا زن داداش عمع یا خاله ی مورد اعتمادی داری بگو از زبون شما نه از زبون خودش بگه یک هفته به زایمانت بیاد

چیکار کردی ؟ من فقط احساس میکنم اون موقع نیاز به ارامش دارم ولی مثله اینکه  قرار نیست داشته باش ...

گهواره عضوی؟بخام بگم طولانیه گلم،اینجاهم که امکان حذف نیست/من خاهرموواسطه کردم بگه 

وای مثل مامان منه تازه مامان من تازه جوونم هس ولی اینجوریه خیلی رو مخه انگار باید مث ی پیرزن ۶۰ ساله لباس بپوشم تا خانوم راضی بشه 😒😒

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿