2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم انشاالله یکشنبه میرم سونو

واقعا منم یکشنبه سونو دارم 

من هفته قبل سه روز متوالی آمپول زدم چهارشنبه رفتم سونو تخمک‌ها هیچ تغییری نکرده بودند دوباره برام تجویز کرد 

فکر کنم آمپول یخچالی بود و من داخل یخچال نگذاشته بودم اثر نکرد

واقعا منم یکشنبه سونو دارم  من هفته قبل سه روز متوالی آمپول زدم چهارشنبه رفتم سونو تخمک‌ها هیچ ...

اره عزیزم امپولا یخچالیه اخه خب زود بوده دیگه تخمکگذاری ۱۴روز بعد از شروع پریود هست انشاالله یکشنبه نتیجه میبینین برامن ۳تا دور ناف داد۳تا عضلانی با کلی دارو کلومیفن و لتروزول و پروژسترون

اره عزیزم امپولا یخچالیه اخه خب زود بوده دیگه تخمکگذاری ۱۴روز بعد از شروع پریود هست انشاالله یکشنبه ...

من روز های ۸و ۹ و ۱۰ قاعدگی رفتم که بی اثر بود الانم روز ۱۲ و ۱۳ هستم فردا هم روز۱۴ دارم 

دعا کنید آزاد شه رفتم سونو دیدم هیج تغییری نکرده کلی گریه کردم 

روز ۱۴ رفتم دو تا بود. بعد گفت دو روز دیگه آمپول بزن. تا ۱۶ روز دیگه باردار میشی، نشدی بیا. دور بعد

انشالله که بارداری عزیزم دعا کنید برای ماهم

این آمپول احتمال چند قلو زایی هم داره 

من روز های ۸و ۹ و ۱۰ قاعدگی رفتم که بی اثر بود الانم روز ۱۲ و ۱۳ هستم فردا هم روز۱۴ دارم  دعا ...

به نظرم تو اقدامتو بکن توجه نکن به این چیزا استرسم نداشته باش منم بیخیال شدمگفتم من درمانمو میکنم هرچی شد دیگه خدا خواسته اگه تونستی از همین امشب هرروز اقدام کنو زیر کمرت بالش بذار منم اقدام کردم ولی زخم دارم یه دوره کلوتریمازول زدم خوب شد الان بازم دارم میخوام خودسر بزنم انشاالله  مشکلی پیش نیاد 

به نظرم تو اقدامتو بکن توجه نکن به این چیزا استرسم نداشته باش منم بیخیال شدمگفتم من درمانمو میکنم هر ...

مهدیه جان بنظرم حتما با مشورت دکتر بزن یکی از دوستام آمپول تحریک تخمک زده بود کلی تخمک آزاد کرده بود توی شکمش آب جمع شده بود

چون هر تخمک که آزاد میشه آب نسبتا زیادیترشح میشه 

به هر حال انشالله که به حق حضرت زهرا س مامان میشی