همسرم خواب دیده من زایمان کردم دو تا گنجشک به دنیا آوردم به همسرمم گفتم اسمشو بزار علیرضا ،کیانا
حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲
سلام، ببخشید من آقا هستم، اگه خواستید خوابتون رو بگید فقط این رو بگم ادعای معبر بودن ندارم، خواب این ...
ممنون میشم هرکدوم تعبیر داشت بهم بگید
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
یه شب خواب ماه کامل و بسیار بزرگ تو آسمون دیدم که از شدت بزرگیش تعجب کرده بودم.( اوایل بارداری) یه ...
اولی که کاملا مشخصه نیازی به گفتن نیست، ماه کامل تعابیر زیادی داره و یکی از اون تعبیر ها که خیلی هم مطرحه فرزند و با توجه به شرایطتتون که اوایل بارداریتون بوده اشاره به فرزند داره متعجب شدنتون هم اشاره به حس مادری نسبت به فرزند و شکل گیری این احساس.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونوقت کنه بدبخت هر دفعه برای تغییر خوابن تاپیک زدم دو سه نفر به زور اومدن و فقط گفتن خیر باشه شب کمتر غذا بخور
مردم شانس دارن
همه میان یک صفحه ای تغییر خواب میتویسن
این دیگه نامردی ،😞😞
خدایا میدونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمیخوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت میخوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت میخوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه میخوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
یه شب خواب ماه کامل و بسیار بزرگ تو آسمون دیدم که از شدت بزرگیش تعجب کرده بودم.( اوایل بارداری) یه ...
خواب دومتونم خیلی خوبه، جوجه کلا تو خواب خوبه، این نشونه دوست داشته شدن و محبوب بودن پسرتون برای مادرتونه و خواب نشون میده که مادرتون ارزش و بها زیادی برای پسرتون قائله و این احساس رو داره که زحمات و تلاشش بی نتیجه نبوده برای ازدواج خوب شما و به دنیا اومدنه پسرتون.
راجع به خواب اول و دومتون تقریبا مطمئنم همینه چون هرچی هست همین رو نشون میده.
خیلی ممنونم ازتون جناب لطف کردید..
مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍 🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
فکر میکردم با این خواب شاید جنسیت نی نی ها مشخص بشه😁😁
فکر میکردم با این خواب شاید جنسیت نی نی ها مشخص بشه😁😁
خواب هیچ موقع دقیق حرف نمیزنه، شما چون پسر داری این دفعه یکم تمایل دارید که دختر دار بشید، قرار نیست چون دختر دیدید حتما این مورد پیش بیاد، البته ممکنه رویای صادقه باشه و دختر باشه و دقیقا همون صحنه هایی تو خواب دیدید براتون اتفاق بیفته
خواب هیچ موقع دقیق حرف نمیزنه، شما چون پسر داری این دفعه یکم تمایل دارید که دختر دار بشید، قرار نیست ...
ممنونم ازتون
خواب هیچ موقع دقیق حرف نمیزنه، شما چون پسر داری این دفعه یکم تمایل دارید که دختر دار بشید، قرار نیست ...
سلام میشه خواب منم تعبیر کنید. من باردارم خچاب دیدم یک گنجشک گرفتم دادم ب مامانم گفتم سر و پرهاش رو جدا کن بهم بده مامانمم انجام داد ی گنجشک بدون پر و سر گذاشت تو دستم خیلی نگرانم خیلی حاام بده این مواب رو دیدم چکار کنم 😭😭😭