2777
2789
عنوان

تعبیر خواب گنجشک چیه ؟

2637 بازدید | 27 پست

همسرم خواب دیده من زایمان کردم دو تا گنجشک به دنیا آوردم به همسرمم گفتم اسمشو بزار علیرضا ،کیانا

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بارداری عزیزم؟ انشالله که خیره

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
بارداری عزیزم؟ انشالله که خیره

نه گلم اقدامم از موعدم گذشته

حالا که جان ما شده ای احتیاط کن 😍.....من❤ تو❤ و دخترنازمون ❤...با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه نمیدم چون که 👈(جواب ابلهان خاموشیست)🙂 ..خدایا خیلی دوست دارم دبیر بشم کمکم کن به هدفم برسم 😍🤲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه گلم اقدامم از موعدم گذشته

انشالله بارداری دوقلو... منم دوقلو باردارم😍

مامان یه گل پسر ناز و دوتا جوجو تو راهی که هنوز جنسیتشونو نمیدونم😍                                            🤍 من حامل فرشته های خداوند هستم و فرشته های خدا از طریق من به دنیا خواهند آمد و حامل عشق، محبت، نور، سلامتی و برکت هستند🤍
انشالله بارداری دوقلو... منم دوقلو باردارم😍

انشالله عزیزدلم

ای جاانم خداحفظشون کنه گلم من عاشق دوقلو ام 🥰😍

انشالله عزیزدلم ای جاانم خداحفظشون کنه گلم من عاشق دوقلو ام 🥰😍

مرسی گلم‌‌... سخته اما هم دوران بارداری هم بعدش

مرسی گلم‌‌... سخته اما هم دوران بارداری هم بعدش

ولی خیلی شیرینن انقد بزرگ بشن و مدرسه برن دیگه راحتی یه بار زایمان میکنی خوبه 

ولی خیلی شیرینن انقد بزرگ بشن و مدرسه برن دیگه راحتی یه بار زایمان میکنی خوبه 

آره از این لحاظخوبه‌‌. انشالله خدا قسمتت کنه گلم‌‌ 

سلام، وقت بخیر 

کلا دوتا تعبیر به ذهنم میاد، احتمالا خیلی باهمسرتون راجع به فرزند دار شدن و بچه صحبت میکنید یا علاقه و نظر خاصی نسبت به بچه دار شدن دارید، بعضی از معبرها میگن گنجشک نشونه هوس های زودگذره که یه جورایی به خوابی که دیدید میخوره یعنی خیلی دوست دارید بچه دار بشید و به فکرشید اما خوب مدتی فقط تو این حس و حال میمونید و اینم میگذره مثله احساساته دیگه

تعبیر دوم که خیلی خوبه این میتونه باشه امیدوارم این باشه، امام صادق (ع) خیلی خوب میگه کلا اگه درست یادم باشه درباره گنجشک 9 تا مورد گفته، فقط یکی دو موردش خوب نبود که این دو مورد هم اینا بودن: مردی که نسبت به رابطه جنسی حریصه و اون یکی هم خدمتگزار یا غلام میشه و بقیه اش اشاره به شخصی والا مقام یا بزرگ قدر و خوش اخلاق و یا ثروتمند داره، به نظرم اگه بچه دار میخاید بشید و این تعبیر درست باشه بچه هاتون در آینده افراد موفق یا صالحی میشن انشاءالله. 

آره از این لحاظخوبه‌‌. انشالله خدا قسمتت کنه گلم‌‌ 

ممنون مهربون

سلام، وقت بخیر  کلا دوتا تعبیر به ذهنم میاد، احتمالا خیلی باهمسرتون راجع به فرزند دار شدن و بچ ...

سلام 

ممنون انشالله

سلام، وقت بخیر  کلا دوتا تعبیر به ذهنم میاد، احتمالا خیلی باهمسرتون راجع به فرزند دار شدن و بچ ...

عزیزم میشه خواب منم تعبیر کنی؟؟

عزیزم میشه خواب منم تعبیر کنی؟؟

سلام، ببخشید من آقا هستم، اگه خواستید خوابتون رو بگید فقط این رو بگم ادعای معبر بودن ندارم، خواب این خانوم هم که گفتم فقط احتمالات نزدیک رو براشون گفتم، معبر واقعی کم پیدا میشه خواب های انسان هایی مثله ما آغشته به دروغن باید دروغ و صداقت رو از هم تفکیک کرد و کار هرکسی نیست،معبر واقعی هم باید علمش خدا دادی باشه افرادی هم هستن که تعبیر میکنن و واقعا هم خوب سردر میارن ولی احتمال خطا در هرصورت وجود داره چون بر اساس مطالعات و تحلیل ها خودشون حرف میزنن به غیر از اون دسته ای که این علم بهشون الهام شده، پس وقتی تعبیری رو گفتم زیاد درگیر نکنید خودتون رو چون احتمال خطا هست، خوابتون رو بگید ممکنه مدتی هم طول بکشه تا بتونم یه چیزایی بگم بستگی به خوابتون داره یا ممکنه اصلا خواب آشفته یا احساسی باشه و اصلا تعبیری نداشته باشه.

سلام، ببخشید من آقا هستم، اگه خواستید خوابتون رو بگید فقط این رو بگم ادعای معبر بودن ندارم، خواب این ...

باشه ممنون 

سلام، ببخشید من آقا هستم، اگه خواستید خوابتون رو بگید فقط این رو بگم ادعای معبر بودن ندارم، خواب این ...

یه شب خواب ماه کامل و بسیار بزرگ تو آسمون دیدم که از شدت بزرگیش تعجب کرده بودم.( اوایل بارداری)

یه شب هم خواب دیدم مامانم برای پسرم یه جوجه خریده. اولش فک میکردم جوجه مرغه اما بعد کاکل خروس رو سرش دیدم. (قبل بارداری)

چند شب پیش هم خواب دیدم بچه هام به دنیا اومدن و چند ماهه هستن. به نظر من جفتشون دختر بودن اما من فقط یکی رو می‌دیدم که بغلمه و میچرخم باهاش از خوشحالی