2777
2789

برای همه ی عزیزان زلزله زده دعا کنیم

برای رفع بلایای طبیعی

برای رفع اینهمه موج منفی

برای عزیزانی که فشار مالی روشون هست

برای مستاجرایی که دلشون خونه میخواد

برای مریض هایی که سلامتی میخوان

برای خوشبختی جوون ها

...

شماهم اضافه کنید حتی اگه دوست دارید اسم ببرید

من دعا و سوره قران میزارم

شما هم هرچی دلتون میخواد بنویسین دعا، سوره قران ، ذکر هواپوپونو ...

اگه کسیو میشناسید تگ کنید شریک بشیم باهم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

«فَاللَّهُ خَیْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ‏. إِنَّ وَلِیِّیَ اللَّهُ الَّذِی نَزَّلَ الْکِتابَ وَ هُوَ یَتَوَلَّی الصَّالِحِینَ. فَإِنْ تَوَلَّوْا فَقُلْ حَسْبِیَ اللَّهُ لا إِلهَ إِلَّا هُوَ عَلَیْهِ تَوَکَّلْتُ وَ هُوَ رَبُّ الْعَرْشِ لْعَظِیمِ»؛ (بحار الأنوار، ج83، ص298)

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بِسْمِ اللَّهِ الَّذِی لَا یَضُرُّ مَعَ اسْمِهِ شَیْ‏ءٌ فِی الْأَرْضِ وَ لَا فِی السَّمَاءِ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در این ساعت دراین تاپیک جمع شدیم تا برای پاکسازی عمومی برای تمام ساکنین کره زمین پاکسازی کنیم

💫هرچند که باید یاد بگیریم این ما هستیم که به پاکسازی احتیاج داریم چون چیزی درون ماست که موجب این مشکل شده پس باید مدام تکرار کنیم:

متاسفم
لطفامراببخش
متشکرم
دوستت دارم

چون الان این مشکل مربوط به کل جهانه پس باید برای کره زمین پاکسازی انجام بدیم

متاسفیم که چنین داده و دیتایی در زمین وجود داشته که مردمانش دچار چنین مشکلی شدندو متاسفیم که افکار و ذهن ما باعث پدید آمدن این جریان گشته مسئولیتش را میپذیریم و خود را به تمامی پاکسازی میکنیم

طلب بخشش میکنیم  ، لطفا مرا ببخش که خواسته یا ناخواسته با افکار و دیتاهای منفی باعث جذب آزارها و بیماریها و مشکلات شده ام طلب عفو و بخشش میکنم ، مسئولم و به تمامی خود را پاکسازی میکنم

متشکرم از اینکه متوجه این آلودگی شدم تا فرصت پاکسازی داشته باشم مسئولم و خودم را به تمامی پاکسازی میکنم

دوستت دارم بخاطر آرامشی که با پاک کردن این دیتا و داده در وجودم و زمین و ساکنانش ایجاد میشود

آرامش از من آغاز میشود💜

باید خودتون رو مسئول همه اتفاقات بدونید، حتی اگه احساس کنین که به شما ربطی نداره.

وقتی که این موضوع رو درک کردین ، احساس تاسف کردن و گفتن “متاسفم” براتون عادی
میشه.

به عنوان مثال: اگه من بشنوم جایی گردباد،زلزله و سیل  اومده و باعث ویرانی شده. احساس تاسف می کنم که چیزی در وجود من هست که باعث این مشکل شده. اگه بشنوم که پای کسی شکسته ، در ذهنم میگم متاسفم ، چون من مسئول این اتفاق هستم. براتون عجیبه

نه تمام ما یکی هستیم و به ظاهر جداییم. تمام مشکلات در درون همه ما ریشه داره.

وقتی پاکسازی و تزکیه بکنی و در وضعیت صفر  در نقطه خاموشی باشی، اون زمان هر کسی

که در محدوده  ارتعاشات وجودی شما قرار بگیره، در محدوده هاله  انرژیکی شما، خودبخود

پاکسازی میشه، حتی بدون رد و بدل شدن کلامی  زیرا معبر جاری شدن عشق شدی.

متأسفم :  به خاطر هر آنچه در درون من است و باعث شده تا من در این شرایط قرار گیرم.

لطفاً مرا ببخش  : به دلیل این آلودگی‌های درونی‌ام و مرا ببخش تا بتوانم خودم را ببخشم.

سپاسگزارم  : که این اتفاقات پیش می‌آید تا این آلودگی‌ها بیرون بریزد و آن‌ها را پاکسازی می‌کنی

دوستت دارم  : به خاطر آرامش که در درونم با پاک کردن خاطرات بد ایجاد می کنی

پس باهم این جملات را برای آرامش زمین تکرار کنیم

🌏بیاید امشب برای شفای زمین دعا کنیم
به زمین بگوییم:

آرام باش و تحمل کن
تمام آزارها را

خدایا برای تمام کره زمین پاکسازی می کنیم:
متاسفم
لطفا مرا ببخش
متشکرم
دوستت دارم🌹

#فقیه

@moragebeh🌹

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ ﴿۱﴾

بگو پناه مى برم به پروردگار سپيده دم (۱)

مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ ﴿۲﴾

از شر آنچه آفريده (۲)

وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ ﴿۳﴾

و از شر تاريكى چون فراگيرد (۳)

وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ ﴿۴﴾

و از شر دمندگان افسون در گره ‏ها (۴)

وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ ﴿۵﴾

و از شر [هر] حسود آنگاه كه حسد ورزد (۵)

دعای فرج 🙏🙏

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ

❤❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤❤️