2777
2789
عنوان

تنبلی و پررویی جاری اخرسر

1646 بازدید | 74 پست

اخر سر داره کار دستش میده. خودشم نمیفهمه انگار‌. انگار متوجه نیس داره چیارو ازدست میده.بدبختی کسی حرفم بزنه داستان درست میکنه . حرف منظورم راهنمایی کردنو کمک کردنه‌ .

parasoo1989@

خب. تا اینجا که منم مثل جاریتم

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای تو که ضرری نزده خودشم که کمک نمیخواد پس ولش 

شده تنهاترین بشی؟بیشترین فشارو همه بیارن رو تو؟ حالت جوری بشه که انگار همه حالتو می‌فهمن ولی براشون مهم نیست؟ یا حس میکنی فقط تو یه چیزیایی رو میفهمی یا یه چیزایی برات مهم هس که بقیه نیست و نمیفهمن؟ تبریک میکنم تو دوست منی❤
ببخشید ولی ک ون لقش شما چرا حرص میخوری ولش کن بابا

🤣🤣🤣🤣والا گورپدرش

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
خب. تا اینجا که منم مثل جاریتم

نه غذا نه تمیز کردن خونه نه بچه نگهمیداره نه ب خودش میرسه نه با شوهره. نه میره مهمونی نه میذاره کسی بیاد. الانم شوهرش گفته برو خونه بابات اونجا بهت برسن اونجارو دوس داری بمون همونجا

parasoo1989@