2777
2789
عنوان

تنبلی و پررویی جاری اخرسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 74 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چکار کرده

غذا نه تمیز کردن خونه نه بچه نگهمیداره نه ب خودش میرسه نه با شوهره. نه میره مهمونی نه میذاره کسی بیاد. الانم شوهرش گفته برو خونه بابات اونجا بهت برسن اونجارو دوس داری بمون همونجا. بچه داره همه زور زدن بخاطر بچش ک بمونه یادبگیره حتی براش کاراشو میکردن ک نباید میکردن همین بدترش کرده

parasoo1989@
نه ‌ گفتم ک حرف میزنیم شاید بعضیامون یاد بگیریم یچیزایی اینجوری نگاه کنید ب بعضی تاپیکا. چون همسرش م ...

خب گناه داره شما اونو مثال بزنید حتما افسردگی داره یا مشکل کم خونی یا هرچیز دیگه ای

نه غذا نه تمیز کردن خونه نه بچه نگهمیداره نه ب خودش میرسه نه با شوهره. نه میره مهمونی نه میذاره کسی ...

وا نکنه جاری منی؟؟ دقیقا انگار داری از من تعریف میکنی

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

جاریت افسردست مثل من درونگرا هم هست خوشش نمیاد با کسی بگرده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

جاریه مشخصه ی مشکلی داره افسردگی چیزی یا زندگیشو دوست نداره 

درسته مثل من... از وقتی وحشی بازیه خانواده شوهرمو دیدم... خیانتای شوهرمو دیدم .کلا داغون شدم... 

خب گناه داره شما اونو مثال بزنید حتما افسردگی داره یا مشکل کم خونی یا هرچیز دیگه ای

نه ازمایش اینا داده‌. کلا گفته من ننیدونستم زندگی و بچه داری انقد سخته باره اولم بوده خب.بقیه کمک کردن حتی پدرشوهرم میرف بچشو نگهمیداشت ک این مثلا استراحت کنه ب کاراش برسه اما بازم هیچ کاری نمیکنه. همش توقع داره ک بقبه برن براش کاراشو بکنن چون دایم  خونه باباشه اونا همه کاراشو میکنن همه چیو . بعد ک بچشم نگهمیدارن باز میاد میگه بچمو فلان کردید جای تشکر

parasoo1989@
درسته مثل من... از وقتی وحشی بازیه خانواده شوهرمو دیدم... خیانتای شوهرمو دیدم .کلا داغون شدم...  ...

دقیقا مث من والانم جدا شدم

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

غذا نه تمیز کردن خونه نه بچه نگهمیداره نه ب خودش میرسه نه با شوهره. نه میره مهمونی نه میذاره کسی بیا ...

احساس میکنم ازدواج جاریتم مثل من زوری بوده.....

شاید اونم از شوهرو خانواده شوهرش خوشش نمیاد و مامانو باباش اجبارش کردن...