2777
2789

چند ماه پیش پسر دوستمو بخاطر مریصی ریه  از دس دادیم  بچه کوچیک بود ۵ ماهش بود ،حالا من یه مدته با اون دوستم قطع رابطه کردم  بخاطر یه سری مسایل، 

حالا امروز پسر دوستم اومده بود تو خوابم دیدم زنده شده  سرجاشه داره انگار تشنج میکنه و قرآن میخونه بعد گرفتم بغلم و دوباره تو بغلم  مرد، منم بشدت گریه میکردم، الانم میگم تنم میلرزه  خیلی وحشت کردم ،تعبیرش  چی میتونه باشه آخ من خودم الان ۳ ماهه باردارم  وقتیم از خواب بیدار شدم یه دل‌درد خفیفی  داشتم، 

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا با دوستت قطع رابطه ای؟ شما مقصر بودی؟

دوستم یه شخصیه ک خیلی منم منم میکنه خودشو از همه بالا میدونه بخاطر همین من قطع رابطه کردم 

یعنی بخاطر اینکه مامانش ازم ناراحته اومده خوابم؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
حتما ب دوستت زنگ بزن کینه رو بذارید کنار

دوستم یه شخصیه ک خیلی منم منم میکنه خودشو از همه بالا میدونه بخاطر همین من قطع رابطه کردم 

یعنی بخاطر اینکه مامانش ازم ناراحته اومده خوابم

دوستم یه شخصیه ک خیلی منم منم میکنه خودشو از همه بالا میدونه بخاطر همین من قطع رابطه کردم  یعن ...

گلم چون بچش و از دست داده بود شاید موقع خوبی برا قطع ارتباط نبوده

نگران نباش حتما صدقه بده و ایت الکرسی بخون انشالله خیر

یعنی بچت ب سلامتی بدنیا میاد  مشکلات زندگیت حل میشه  حتی مشکلاتی ک انتظار نداشتی حل بشه ...

انشالله که همینطوری باشه خواهر

دوستم یه شخصیه ک خیلی منم منم میکنه خودشو از همه بالا میدونه بخاطر همین من قطع رابطه کردم  یعن ...

اتفاقا الان که باردار هستی سعی کن آدم هایی که باعث ناراحتی و استرس برات می شن از خودت دور کنی! 

یا ارحم الراحمین
یعنی بچت ب سلامتی بدنیا میاد  مشکلات زندگیت حل میشه  حتی مشکلاتی ک انتظار نداشتی حل بشه ...

عزیزم من با یکی در ارتباط بودم به خاطر یه سری مسایل باهاش ارتباط رو محدود کردم ولی قطع نیستم یعنی مجازی رو قطع کردم اون چند روز پیش بهم گفت من به پیام های صبحمون خیلی عادت کرده بودم و ...دیشب خواب دیدم وسط سالن اداره یا دانشگاه یه همچین مکانی بودش و گریه میکرد و دیدم در یکی از اتاقها و ایستاده بود و با گریه به یکی توضیح میداد یهو دیدم خواهرم بودش.به نظرتون تعبیر چیه؟

گلم چون بچش و از دست داده بود شاید موقع خوبی برا قطع ارتباط نبوده نگران نباش حتما صدقه بده و ایت ال ...

خودمم میدونم موقع خوبی نبود ولی خیلی اذیت میشدم حیلی ناراحتم میکرد 

همیشه با نقطه ضعفم بهم تیکه مینداخت 

باور کن از وقتی قهر کردیم حیلی دلم تو آرامشه

ولی امروز ک این خوابو دیدیم  واقعا نمیدونم دوباره باهاش آشتی کنم یان