2777
2789
عنوان

یه خواب وحشتناک دیدم هرکی بلده تفسیر کنه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 30 پست
خودمم میدونم موقع خوبی نبود ولی خیلی اذیت میشدم حیلی ناراحتم میکرد  همیشه با نقطه ضعفم بهم تیک ...

میدونی کارت درست بوده چون اول ارامش خودت مهمه اما زمانش بد بوده 

حالا هم شده و رفته ناراحت نباش

اتفاقا الان که باردار هستی سعی کن آدم هایی که باعث ناراحتی و استرس برات می شن از خودت دور کنی! 

همیشه با نقطه ضعفم بهم تیکه مینداخت 

باور کن از وقتی قهر کردیم حیلی دلم تو آرامشه

ولی امروز ک این خوابو دیدیم  واقعا نمیدونم دوباره باهاش آشتی کنم یان

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی کارت درست بوده چون اول ارامش خودت مهمه اما زمانش بد بوده  حالا هم شده و رفته ناراحت نبا ...

امروز بهش زنگ میزنم یا پیام میدم بهش توضیح میدم خوابمو و بهش میگم ک از دستم ناراحت نباش کارهای خودت بود ک مجبور شدم ازت دوری کنم و از این به بعد در حد سلام و احوالپرسی پرسی در ارتباط باشیم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
یعنی بچت ب سلامتی بدنیا میاد  مشکلات زندگیت حل میشه  حتی مشکلاتی ک انتظار نداشتی حل بشه ...

عزیزم تعبیر خواب منم میگی لطفا خیلی ذهنم درگیره و هیچ جا تعبیرشو پیدا نمی کنم

من خواب دیدم به هر نونوایی میرم که نون بگیرم بعد کلی منتظر بودن نون بهم نمیرسه چند تا نونودیی سر میزنم ولی یا بسته است یا نوبتم نون تموم میشه 

خیلی لطف میکنی اگه تعبیرشو بگی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
همیشه با نقطه ضعفم بهم تیکه مینداخت  باور کن از وقتی قهر کردیم حیلی دلم تو آرامشه ولی ا ...

الویت الان تو باید سلامت و آرامش  بچه ات باشه! 

تو الان یه زن باردار هستی که باید یه محیط آرام برای خودت فراهم کنی تا دوران بارداری طی بشه! 

بارداری به قدر کافی سخت و استرس زا هست که کسی دیگه نیاد و بخواد این دوران بدترش کنه! 

دلسوزی بی جا هم به خودت آسیب می زنه هم نمی زاره طرف مقابل رفتار درست یاد بگیره! 

یا ارحم الراحمین
شاید.حالا تو خواب رو براش تعریف کن درحد تلفنی همین.ان شاالله تلنگری باشه براش

اره حتما بهش زنگ میزنم میگم

عزیزم تعبیر خواب منم میگی لطفا خیلی ذهنم درگیره و هیچ جا تعبیرشو پیدا نمی کنم من خواب دیدم به هر نو ...

نانوایی یعمی غنی بودن وثروت نان هم ب معنی ثروت است 

یعنی شغل خوب  وپولدار بدست می آوری 

اما چند بار میگردی 

ولی در نهایت بدست می آوری شغل خوب را 

خدایا هرچیزی ک به صلاح هردوجهانم است راخودت رقم بزن الهی آمین...
یه صدقه یا قربونی برای خودت انجام بده تا هر چی هست رفع بشه! 

تعبیرشو میدونین؟

من روزای اخر بارداریم این خوابو دیدم 

بعد دقیق بعد زایمان هم بچم دچار مشکل شد هم خودم تا همین الان مریضم و هرچی دارو میخورم خوب نمیشم 

یعنی تعبیرش همین بوده؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
الویت الان تو باید سلامت و آرامش  بچه ات باشه!  تو الان یه زن باردار هستی که باید یه محیط ...

اره عزیزم همینگارو میکنم  اول اراش خودم و بچم

ولی به پیام به دوستم میدم  و میگم ک کارای خودت باعث شد ک باهات بهم زدم از دست من کینه  نداشته باشه

تعبیرشو میدونین؟ من روزای اخر بارداریم این خوابو دیدم  بعد دقیق بعد زایمان هم بچم دچار مشکل ش ...

نان یعنی رزق و روزی و سبب برای ادامه زندگی روزمره!  احتمال زیاد همین بوده! صدقه یا قربونی بده بلکه رفع بشه و سلامتیت به دست بیاری! 

یا ارحم الراحمین
تعبیرشو میدونین؟ من روزای اخر بارداریم این خوابو دیدم  بعد دقیق بعد زایمان هم بچم دچار مشکل ش ...

اخیلی عزیزم حتما یه قربونی نذر کن  کوچیک و بزرگ فرق نداره حتی در حد یه خروس ،بدش به یه نیازمند

اره عزیزم همینگارو میکنم  اول اراش خودم و بچم ولی به پیام به دوستم میدم  و میگم ک کارای خ ...

آخه اونم ممکنه یه پیام بده و جوابی بهت بده که دوست نداشته باشی!   و ناراحتت کنه! 

دیگه باهاش قطع رابطه ای. مشخصه که ازش ناراحتی. دیگه دلیلی نداره که بخواهی تو این پیام تاکید کنی که مشکل از خودت بوده و تازه بچه اش به یادش بیاری!  این پیام دادن ها به کسی که نمی خواهی باهاش ارتباط داشته باشی غیر از اعصاب خوردی چیزی نداره! 

یا ارحم الراحمین

هیچی نیست نگران نباش این خوابهای پریشون بخاطر تغییرات هورمونی هستش ! 

ببخشید یک سوال شما در یک تاپیک دیگه گفته بودید بارداری شیمیایی داشتید و الان بسلامتی باردار شدید می خواستم بپرسم بعد از بارداری شیمیایی تون علت رو جویا شدید و به چه نتیجه ای رسیدید ؟ و چه اقداماتی بعد اون انجام دادید ؟