2777
2789
عنوان

تپولوم 💚آثار عجیب بند بند جوشن کبیر(خیلی مفیده)

| مشاهده متن کامل بحث + 4352 بازدید | 35 پست
از همش اسکرین گرفتم  ممنون

دستش درد نکنه من کلا تاپیکو سیو میکنم اسکرین رو گم میکنم بعدا

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول صبحی عجب روزیی قسمتم شد😇😇😇😍😍

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
خیر ببینی عزیزم،اسکرین گرفتم،خودت از کدوم بندش بیشتر تجربه داری؟

من هنوز شروع نکردم عزیزم.

انشالله که برای همه نتیجه بده. 

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

اول صبحی عجب روزیی قسمتم شد😇😇😇😍😍

♥️♥️♥️ امروز روز با خیر برکتی هست. از پنج صب بیدارم  نماز صب خوندم. دعای معراج خوندم غسل روز جمعه هم کردم‌. 

😍😍😍

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

دستش درد نکنه من کلا تاپیکو سیو میکنم اسکرین رو گم میکنم بعدا

♥️♥️♥️💚

بی زحمت فالوم کن تاپیکت رو گم نکنم🙏❤️

چشم عزیزمم ♥️

♥️♥️♥️ امروز روز با خیر برکتی هست. از پنج صب بیدارم  نماز صب خوندم. دعای معراج خوندم غسل روز جم ...

خوش ب سعادتت قبول حق باشه .التماس دعا دارم .ممنون بابت خاصیت هایی که گذاشتی ایشالا همه حاجات دلت  برآورده بشه 😍😍🥰🥰

چجوری میتونم این تاپیک   ذخیره کنم.یکی بهم بگه

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋
چجوری میتونم این تاپیک   ذخیره کنم.یکی بهم بگه

۱رو ذخیره می زنی 

۲نی نیسایت من 

۳ تبادل نظر 

۴ اونجا یکم برو پایین می بینیش 

@opopopopopopo    

@opopopm    

@opopopm‍@

عزیزم مادر بزرگ تونن بیدار نشد. من منتظرتون هستم. نمیدونم چرا فکر میکنم با دعا مادر بزرگتون میشه 🥺🥺

@opopopm‍ 

۱رو ذخیره می زنی  ۲نی نیسایت من  ۳ تبادل نظر  ۴ اونجا یکم برو پایین می بینیش

سپاس

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنید📿عایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند.🕋🕋