اسی جون من فکر کردم همه جای صورتت عمل و ژل و بوتاکس و ایناست و نظرمو کاملا رک و راست نوشتم. اما دید ...
وای ن بخدا اصلا ناراحت نشدم دیگه وقتی آدم تاپیک میزنه ینی امادس هرچیزی بشنوه نه اتفاقا من دوسدارم چهرم امروزی و عالی بنظر برسه اما فک نمیکردم تا این حد عملی بنظر برسه چند نفر اخیرا ک باهاشون فامیل شدیم چون من ۲۵سالمه ب کنایه میگفتن ک مثلا خوب نیست آدم از الان عمل کنه و فلان کنه من بخودم نمیگرفتم چون بنظرم مشخصه حالا شاید شما تو عکس یه لحظه ببینین ولی آدم وقتی حرف میزنه کسایی ک تزریقن چهرشون یه مدل خاصی تکون میخوره من چون از خودم مطمئن بودم بخودم نمیگرفتم اصلا ی بنده خدایی گفت بابا منظورشون ب توه تازه فهمیدم اینا اینجور فک کردن کسایی ک منو از قبل میشناسن اخه میدونن براشون چیز تازه ای نیست شمام نظرت ب عنوان ی آدم بی طرف بود عزیزدلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!