2777
2789

عکس کو

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
اسی جون من فکر کردم همه جای صورتت عمل و ژل و بوتاکس و ایناست و نظرمو کاملا رک و راست نوشتم. اما دید ...

وای ن بخدا اصلا ناراحت نشدم دیگه وقتی آدم تاپیک میزنه  ینی امادس هرچیزی بشنوه نه  اتفاقا من دوسدارم چهرم امروزی و عالی بنظر برسه اما فک نمیکردم تا این حد عملی بنظر برسه چند نفر اخیرا ک باهاشون فامیل شدیم چون من ۲۵سالمه ب کنایه میگفتن ک مثلا خوب نیست آدم از الان عمل کنه و فلان کنه من بخودم نمیگرفتم چون بنظرم مشخصه حالا شاید شما تو عکس یه لحظه ببینین ولی آدم وقتی حرف میزنه کسایی ک تزریقن چهرشون یه مدل خاصی تکون میخوره من چون از خودم مطمئن بودم بخودم نمیگرفتم اصلا ی بنده خدایی گفت بابا منظورشون ب توه  تازه فهمیدم اینا اینجور فک کردن کسایی ک منو از قبل میشناسن اخه میدونن براشون چیز تازه ای نیست شمام نظرت ب عنوان ی آدم بی طرف بود عزیزدلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قصدم کنایه یا کوبیدن هیچکس نبود.به اشتباه فکر کردم کلا صورت خودش نیست و عمل.خوده اسی هم گفته همه ...

مگه من شما رو ریپلای کردم؟؟؟ من اصلا کامنتی از شما نخوندم که بخواد منظورم شما یا شخص دیگه ای باشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😐 برگاااامممم

اصلا شما چی نوشته بودید مگه؟ 

یا خدا آروم تر خواهر 🌹

موفقیت در این نیست که چه چیزی در پیش رو داریم، موفقیت در این است که چه چیزی در پشت سر به جا می‌گذاریم. 
ببخشید دخترا هستین یا رفتین بزارم یبار دیگه؟؟

بزار

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
ببخشید دخترا هستین یا رفتین بزارم یبار دیگه؟؟

بز

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲