2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهره ی خودمه واقعا کاریش نکردم فقط بینیمو عمل کردم 

اسی جون من فکر کردم همه جای صورتت عمل و ژل و بوتاکس و ایناست و نظرمو کاملا رک و راست نوشتم.

اما دیدم یه جا یه قسم خوردی دیگه نمیتونم چیزی نگم.

از حرفم اگر ناراحت شدی از ته قلبم ازت معذرت خواهی میکنم و خوش بحالت که بدون هیچ کاری قشنگ هستی.و بعد تاپیکت پاشو اسپند دود کن واسه خودت.

روح پدرت در آرامش و غرق رحمت و بخشش خدا باشه.ولی بیخود قسم روح پدر عزیزتو نخور.

لطفاً حتماً برام بنویس که از رک گفتن نظرم ناراحت یا دل چرکین نیستی و منو بخشیدی خانوم گل.....

حـٰالِ مـَـن خــوب است... امـّا تــو بٰاور نَکـن...

دوباره بزار

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

عوووووو

دوباره بذار ببینیم چی بوده اینهمه کامنت منفی

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

اسی جون من فکر کردم همه جای صورتت عمل و ژل و بوتاکس و ایناست و نظرمو کاملا رک و راست نوشتم. اما دید ...

چقدر خوبه که انقدر دلت پاکه♡

حاشاهُالله.   أن يأخذ منكِ شيئاً  ثُم يترككِ بلا عوض......من اسماعیل نیستم:)))) ،سایت smile رو قبول نکرد و من شدم فیکِ آدامسِ اسمایل 🦥

بروزرسانیم زایید بزارلطفا

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
برات مهم نباشه حرفهاشون.. حتما خودشو ن آرزوی همین کار رو دارن که به تو کنایه میزنن وگرنه چهره خودته ...

من قصدم کنایه یا کوبیدن هیچکس نبود.به اشتباه فکر کردم کلا صورت خودش نیست و عمل.خوده اسی هم گفته همه فکر میکنن ژل تزریق کردم.منم به اشتباه فکر کردم زده.اما نه کمبود دارم نه حسودی کردم نه زشتم.و از اسی طلب بخشش کردم.انقدر راحت نگین این حرفا رو.شاید یکی واقعا بی منظور و بی حسادت حرف میزنه

اسی گذاشتی؟ 

من ندیدم کنجکاو شدم بزار دوباره

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
چقدر خوبه که انقدر دلت پاکه♡

میسی🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷ذوق کردم از حرفت.

ممنونم واسه جمله‌‌ت.دلم شاد شد مرسی🌷🌷🌷🌷🌷