2777
2789
عنوان

خبر چینی کردم 😔حالم از خودم بهم خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 28 پست
اون فامیلتون ک اومده گفته خبرچینی حساب نشده بعد برا تو خبر چینی حساب شده ؟

ن اون ناخواسته شد دخترش گفت بعد من اصرار کردم اون بقیشو گفت و کلیم قسم 

شوهرمم کلی دعوام کرد چرا حرف ی سال پیشو وسط کشیدی 

منم اخه زورم اومد ی جورایم خواستم بهش بفهمونم تو برام مهم نیستی البته اگ میخواستم بحثو باز کنم کلی دلخوری از مادرشوهرم داشتم ولی خب خانومی کردم 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
بیچاره شوهره خواهر شوهرت، و بیچاره خانوادش که چنین عروسی دارن، اسی خواهر شوهرت باشمام بده  

ن دختر عمومه فقط حسادت میکنه اگ شوهرم‌چیزی بخره تو رو میگه من شوهرم چنن کاریو نمیکنه و میره خونه با شوهرش دعوا میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی بگو با آبجی حرف می‌زدیم گفت توپشت من اینارو گفتی ... بعدم خیلی عقلت کمه اگر بخای بااون آدم دور ...

بنظرتون اگ بگم اول اون واسه مو های من گفت بعد منم حرف تو رو زدم بد میشه 

اون طرف کیه؟ اگه جزوه افراد درجه۱ یا ۲باشه ک دهنت سرویسه خدایی ولی اگه دوره مهم نیست

خیلی دوره ولی همسایشون میشه 

اره ، بگو ناراحتم کرد مافلانیم بهمانیم ناراحتم کردازدهنم پرید  

ممنون عزیزم 

چجوری تاپیکو پاک کنم خواهر شوهرم جغده شب تا صب تو نی نی سایته 

خیلی دوره ولی همسایشون میشه 

اصلا مهم نیست

فقط تو رابطه ات با اون فامیل دور کمرنگ کن و همینطور هر حرفی ب خواهرشوهرت نزن 

خونواده شوهر بهترینم باشن هیچوقت خونواده خودشون ول نمیکنن به عروس بچسبن 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
اصلا مهم نیست فقط تو رابطه ات با اون فامیل دور کمرنگ کن و همینطور هر حرفی ب خواهرشوهرت نزن  خ ...

ن من اصن ازشون زخم خوردم ک دیگ کشیدم کنار ازشون کاش امشبم لال میشدم ولی خب از ی طرفم اگ نمیگفتم میگفتن خرم 

ن من اصن ازشون زخم خوردم ک دیگ کشیدم کنار ازشون کاش امشبم لال میشدم ولی خب از ی طرفم اگ نمیگفتم میگف ...

ی دوستی میشناسم که تو خونواده شوهرش فقط مهربونی میکرده ۱۰۰بار بدی هم دید ها اما باز خوبی کرد همه هم پشتش بد میگن اما وقتی باهاش هم کلام بشی میفهمی چه جواهریه

چندسال پیش میونه خاله همسرش با دختر یکی از خاله هاش خراب شده بود ایشون میاد پادرمیونی میکنه و خاله و خواهرزاده رو آشتی میده  همین ک اینا آشتی میکنن شروع میکنن پشت این بنده خدا صحبت کردن و زندگی اش بهم ریختن

اینو گفتم ک بدونی ما زیاد دیدیم زیادی تو دست و پا بودن و درد و دل کردن و خوبی کردن تهش چی شده 

تو نکن زندگی ات کن محل هم نده اگه دعوایی باز صورت گرفت نرو ک بعدا داستان نشه

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
ی دوستی میشناسم که تو خونواده شوهرش فقط مهربونی میکرده ۱۰۰بار بدی هم دید ها اما باز خوبی کرد همه هم ...

ن اصلا نمیرم مرسی از حرفات واقعا درست میگی 👏

♥️

ن اصلا نمیرم مرسی از حرفات واقعا درست میگی 👏 ♥️

خواهش میکنم

انشالله ک دیگه مشکلی برات پیش نیاد عزیزم