امروز صبح ساعت 9:30 بود از خواب پریدم به خواب خوبی دیدم. خواب دیدم با مادرم و خالم رفتیم کربلا زیارت حضرت عباس اول رفتیم تا وارد شدم و قبرشو دیدم نشستم زمین و شروع کردم به گریه کردن هرکی رد میشد نگاهم میکرد اونجا ضریحی ندیدم فقط دیدم یه پرچم مشکی رو زمینه و گاهی انگاری بادی چیزی بخوره از رو زمین بلند میشه و دوباره سرجاش قرار میگیره به جا دیگه هم دیدم سرم رو به یه در که میدونستم قبر اقاست تکیه دادم مثل بچه ایی که میره آغوش مادرش. به جای دیگه خوابم دیدم همه میگن عجله کنین باید بریم من گفتم هنوز امام حسین رو زیارت نکردم که مادرم گفت بیا سریع دارم باهم رفتیم دیدم یه جای کوچکی بود میگفتن سر آقا اینجاست و به جای بزرگتری رو میگفتن اینجا بدن اقاست . دوستان بگم که من باردار هم هستم . توخوابم دیدم همه رفتن یه آبمیوه سفارش بدم انارو یادمه و بادام من گفتم بادام میخوام که یکی بهم گفت بچت پسره هاااا. ببخشید طولانی شد کسی بلده تعبیر کنه؟
دلم مدتیه از این خوابا میخوا امامی رو ببینم برم بغلش زار بزنم 😢 یعنی میشه
به اسمت قسم ! تو قلبم حرم داری
دوستت دارم و میدونم دوستم داری 😔
ای که روشنی قلب منی !سرنوشتمو رقم میزنی
با دعای مادرانه تو ؛من شدم حسینی و حسنی
ای وای مادرم ای وای مادرم 😔نفسی لک الفداه
بی بی بی حرم 😢 بی بی بی حرم😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
3. تعبیر خواب ، علم مخصوصی دارد. در این علم بیان شده که زمان خواب دیدن مثل سر شب یا وسط شب یا آخر شب یا بعد از نماز صبح غالبا در تعبیر خواب تاثیر دارد. معمولاً خوابهای صادقه نیمه های شب می باشد و معمولاً خواب های بعد از نماز صبح قابل تعبیر نیست، حتی فصلهای سال هم در تعبیرخواب تأثیر دارد؛ مثلاً فردی در پاییز ببیند که درختان او میوه کرده است، این دلالت بر ضرر وی دارد و اگر هنگام بهار ببیند دلالت بر منفعت او دارد. حتی شخصی که خواب می بیند فرق دارد مثلاً اگر کاسب خواب ببیند کاسه شیر مینوشد دلالت بر کسب مال دارد؛ ولی اگر دانشجو و طالب علم چنین خوابی ببیند، دلالت به تحصیل علم دارد و... .
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
خوابت خوبه چی از این بهتر اما اگه خودت برداشت خلصی داری جداست
🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمامعشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷
در ضمن خواب اینجوری میبینی برا کسی تعریف نکن بعدش کمتر میشه من خیلی خوابای اینجوری دیدم تعریف کردم الان خیلی وقته ندیدم نمیدونم چرا