2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین لطفاخواهش..

423 بازدید | 35 پست

دوستان من چندساله گواهینامه داشتم اماننشستم فرصت نشدالانم همسرم ماشین نمیگیره سعی میکنه اعتمادبنفسمم داغون کنه خیلی رانندگیودوس دارم ولی هم استرس دارم هم بخاطرحرفاش داره روم تاثیرمیذاره ماشینش هم نوهست میترسم یه خط بهش بیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه دارم تلاشم میکنم خودم ماشین بخرم اصولا مرد ها چه شوهر و چه پدر سختشون ماشین دست خودمون بدن از طرفی تا بخوان برامون هم بخرن خیلی طول میکشه که اونم تازه گاهی وقتا محال بخرن

تا ماشین زیر پات نباشه رانندگی یاد نمیگیری چون همش تمرینه

دقیقا مثل ظرف شستن و‌غذا پختن با تمرین و تکرار الان طوری شدیم چشم بسته میتونیم ظرف بشوریم

رانندگی هم اونطوریه  با تمرین تکرار اسکل ترین آدما هم راننده شدن

نترس بیچاره خواهر منم شوهرش میترسوندک ماشین ال میشع بل میشع اخرش خودش برد تصادف کرد دم عیدی 120 تومن خرج باز کرد

تلقین نکن ک نمیتونم حرفای شوهرتم بیخیال شو اون فقد نمیخاد رانندگی کنی

من ک 3 سال گواهینامه گرفتم هر چی بود یادم رفته