2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین لطفاخواهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 35 پست

منم ۱۲ ساله گواهینامه دارم  دوسال اول چون ماشین مدل پاسسن بود مینشستم ولی بعدش ک صفر خریدیم تا الان دیگه ننشستم خیلی استرس میگیرتم شهرم حسابی ترافیک و شلوغه کوچه ها تنگ و باریک واقعا سخته رانندگی کردن  

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فرداصبح کاردارم میخوام باخودش برم ولی خودم بشینم ولی فکرای منفی استرس میده بهم

عزیزم اول بار باید با دوست خواهر زنداداش کسی سوار ماشین بشی که قشنگ با خونسردی بتونه باهات حرف بزنه و بهت یاد بده ، روز اول با شوهرت بشینی پشت ماشین یعنی روز اخر، اون فقط میاد همرات که اشتباهات رو هی بکوبه تو مخت و بهت ثابت کنه بلد نیستی و منصرفت از رانندگی

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
دوستان شماهم روزای اول دستاتون انگارمیخواست بلرزه؟

روزای اول باید موقعایی که جاده خلوته بری صبح زود یا اخرشب ، یا روزای جمعه ، استرست کمتره اعتماد بنفست برای رانندگی بیشتر میشه

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم