2777
2789
عنوان

خانمای راننده بیاین لطفاخواهش..

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن بدون شوهرت بشین پشت فرمون

اون استرسی که شوهرم به من میداد باعث‌شده بود رانندگی نمیکردم هیچ وقت دیگه کنار اون پشت فرمون نمیشینم

از روز اول انتظار داشت من مثل خودش رانندگی کنم

انگار من روز اول از خودش انتظار داشته باشم چلو مرغ مجلسی بپزه اونم بدون ایراد

نمیشه که 

اول همه چیز همه دچار ایراد و نقص هایی هستن

الان فرداصبح کاردارم میخوام باخودش برم ولی خودم بشینم ولی فکرای منفی استرس میده بهم

فکرتومثبت کن همین فکرای منفی باعث میشن پیشرفت نکنی از هرچی می‌ترسی بروتودلش اگه یه هفته هرروز رانندگی کردی بعدش  دیگه عادی میشه فقط وقفه نندازی بین روندنات

مثل من که شوهرم فقط میگه ماشین وبرداربروامابهم یادنمیده منم۸۰درصدبلدم ولی دنده عقب اصلابخادیادبده هم ...

دقیقایباررفتیم انقدردادوبیدادکردتوخیابون شلوغ زدم کنارگفتم کاردستم میدی

الان فرداصبح کاردارم میخوام باخودش برم ولی خودم بشینم ولی فکرای منفی استرس میده بهم

من خودم ماشینمون نو بود پشت فرمون از استرس دستام میلررید که خدای نکرده تصادف نکنم تو جوب نیفتم کلی فکرای دیگه😅

ولی بعدا به خودم گفتم طرف بیسواده از روستا پاشده اومده داره رانندگی میکنه من چرا نکنم مگه چی کم دارم که انقد میترسم 

دقیقایباررفتیم انقدردادوبیدادکردتوخیابون شلوغ زدم کنارگفتم کاردستم میدی

پس باهاش نرواگه داداش یادایی کسی هست چندبارکه وقت داشتن ب اونابگوبیان یادبدن یااگه خودت پول مخفی داری راننده خصوصی بگیرباماشین خودتم یادمیده شوهرتم نمی‌فهمه چندباربری اکی میشی

اگه شرایطش رو دارید اول یه ماشین مدل پایین بخرید بدون نگرانی و استرس تمرین کنید که حرفه ای بشید  ...

شرایطشوداریم امانمیخره اوایل میگفت ازرانندگی کردن زن وتنهانشستن پشت ماشین بدم میاداماخواهرش الان گواهینامه گرفته انقدرهمههه جارفت بامادرش دیگه یادگرفته درصورتیکه بزوررربعد۵بارگواهینامه گرفت ولی من۲سال بوددرتلاش بودم 

به حرف شوهرت توجه نکن انقدر بشین یاد میگیری خودتو توانا نشون بده

به روی خودم نمیارم که حرفاشوجدی میگیرم من ازهمه لحاظ سعی کردم همیشه بهترین خودم باشم ولی ازوقتی ازدواج کردم همه جوره جلوپیشرفتمومیگیرع واقعا

پس باهاش نرواگه داداش یادایی کسی هست چندبارکه وقت داشتن ب اونابگوبیان یادبدن یااگه خودت پول مخفی دار ...

کسیوندارم متاسفانه مشکل همینه زنعموم هست امااجازه نمیده برم باهاش گاهی  میگه خودم یادت میدم ولی وقتی میشینم  با حرفاش میریزتم بهم

نمی‌خره اصلادوست نداره من چیزی یادبگیرم منم نمیتونم عقب بکشم ازخواسته هام

چه بد که اینجوریه

بگو دسته دو داغون بگیره بندازه زیر پات که فقط یاد بگیری

یا پولاتو جمع کن خودت بگیر