2777
2789
عنوان

راننده آژانس

425 بازدید | 16 پست

سلام میشه راهنماییم کنید چند شب پیش  خواهرزادم از کلاس زبان میخواست بیاد خونه زنگ زده بود آژانس سوارکه میشه راننده شروع میکنه سوال پرسیدن ازش اسمت چیه فامیلیت چیه خلاصه تا مسائل خصوصی خواهرزادم احساس خطر میکنه در ماشینو باز میکنه راننده نگه میداره پیاده میشه بقیه راه رو پیاده میره خونه راننده هم کرایه رو کامل میگیره

حالا واسه پیگیری باید به کجا زنگ بزنیم به مدیر آژانس یا اتحادیه یا جای دیگه شهرمون کوچیکه نمیخوایم بعدا مشکلی پیش بیاد 

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه اتفاق بدی.

به نظرم به اتحادیه بزنید. حالا خود آژانس احتمالا از راننده شون حمایت کنند

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
خوداژانس فایده نداره به مراتب بالاترالبته اگه رسیدگی کنن

ن ب اتحادیه بگن کارشون ساختس بابام خودش بازنشتس ولی تو اژانسه یبار طرف و بابام خورد نداشتن پونصد تا تک تومنی اضافه گرفته گفته دفعه بعد یادم بیارید خورد ندارم خلاصه ب اتحادیه گزارش زدن داشتن ازانس طرفو هم پلمپ میکردن

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

شماره بدم دوست بشیم (معذرت میخوام) سایزت چنده واین حرفا

اینو پیگیری کنید .....بعدم سعی کنید دختر رو تنها جایی نفرستید لااقل با آژانس میره یه فرد قابل اعتماد پیدا کنید زنگ بزنید همون بیاد

❤️