2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی چطورعزیزم

یعنی میری بانکهایی که مورد قبول ایرانخودرو هست میگی میخوام حساب وکالتی باز کنم واسه قرعه کشی خودرو 

بعد اون نود میلیون بلوکه میشه و ایرانخودرو استعلام و تایید کنه  تا قرعه کشی انجام بشه ببینن اسمت درمیاد یا خیر

یعنی میری بانکهایی که مورد قبول ایرانخودرو هست میگی میخوام حساب وکالتی باز کنم واسه قرعه کشی خودرو&n ...

چقد سختش کردن شرایطو☹️

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔

سلام چجوری تاپیکی که الان زدی پاک شد؟

فقط میتونم بگم ؛ عزیزم توبه کن خدا خیلی بخشنده است 

و راه قبول توبه ت هم اینه متعهد بشی دیگه بهشون ظلم نکنی و تا میتونی جبران کن برای بچه‌ها ت ...خیلی خیلی محبت کن و عشق بده بهشون.... درین صورت میتونی عذاب وجدان رو کنار بزاری و راحت زندگی کنی ان شاالله 🙏

سلام چجوری تاپیکی که الان زدی پاک شد؟ فقط میتونم بگم ؛ عزیزم توبه کن خدا خیلی بخشنده است  و ر ...

ممنونم حتما سعی میکنم براشون جبران کنم

وقتی که تاپیک رو ایجاد کردم  زود قفلش کردم که کسی نتونه

کامنت بزاره

چون اگه کامنت بزارن نمیشه تاپیکمو  به این سرعت پاک کنم

بعد هم سه نقطه پایین عنوان رو زدم و تاپیک رو حذف کردم

طریقه قفل کردنش هم اینه که میری.  توی نینیسایت من

و داشبورد.  و. تبادل نظر من. و   هر کدوم از تاپیک هاتو قفل میکنی که  کسی نتونه کامنت بزاره

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
سلام چجوری تاپیکی که الان زدی پاک شد؟ فقط میتونم بگم ؛ عزیزم توبه کن خدا خیلی بخشنده است  و ر ...

مثلا. شما یک تاپیکی دارید.  با عنوان ..فرار از زندگی 

چون کسی کامنت نذاشته میتونید از اینجا. پاکش کنید

مواظب باشید تو زندگیتون انتخاب اشتباه نکنید که یه عمر پشیمونی بکشیدم
ممنونم حتما سعی میکنم براشون جبران کنم وقتی که تاپیک رو ایجاد کردم  زود قفلش کردم که کسی نت ...

ببخشید که دخالت کردم عزیزم..فقط خواستم بگم هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباشید ..خدا خیلی بزرگه

دستت هم دردنکنه بابت توضیحی که دادی ،برام خیلی عجیب بودچجوری یهو پاک شد؛ ممنون گلم🌹🌹🌹