2777
2789
عنوان

لاغری

1143 بازدید | 115 پست

بچه ها من باید ۱۵کیلو کم کنم ولی نمیدونم چ غلطی کنم دلم ی قرص میخواد حداقل یکم جمع شم تا عید از زنین و زمان دارم حرف میخورم ی راهی بگید تروخداااا

وزن اولیه ۸۷———-وزن الان۸۳——وزن هدف ۶۸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج قندهله و هوله نوشابه فست فود کاملا بزار کنار لاغر میشی تضمینی آب هم بخور

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
منم بایدکم کنم،چندرپزه غذامو کمه کم کردم،یعنی از۱۳۰۰کالری ۶۰۰تامیخورم

اشتباهه خب !

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

از فردا   اگ کالری شماری کنی قید غذاهای خوشمزه رو بزنی  هر روز پیاده روی کنی و بدویی 

برقصی و ورزش کنی 

تاعید ۱۰ کیلو کم میکنی تضمینی 

زیر هر آسمونی باشی بدون بارونش منم💖
چکارکنم خواهر،ازکمردرد دارم میمیرم بخاطراضافه وزن

خب عزیزم این طوری بدنت اسیب میبینه 

باید کالری مجازتو بخوری

عوضش ورزشششش کنی و بسوزونی 

من یک ماه پیاده روی اروم رفتم ، ده کیلو فیکس کم کردم 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙