بچها من با مادر شوهرم تو یک ساختمونیم وقتی نیستم خونه میاد خونم چند روز پیش نبودم خونه شوهرم خونه بوده اومده بالا و کشو هامو نگاه کرده و در یخچالمو باز کرده و تمام کابینت هامو نگاه کرده من گوشیمو نبردم اون روز دیدم شوهرم خونه گذاشتم رو ظبط و رفتم یک مدت شک کرده بودم که میاد بالا وقتی نیستم برا همین گذاشتم چند روز پیش رفتم خرید میاد بالا مادر شوهرم میگه نیست شوهرمم میگه نه بعد میاد بالا که کجای و دیروزم نبوده شوهرم میگه دیروز رفته خرید میره تمام خرید هامو نگاه میکنه و تو کمدم شوهرم میگه کجایی چه کار میکنی صداش میاد هیچی دارم نگاه میکنم میدونم مقصر اصلی شوهرممه که بهشون رو داده میاد در یخچالمو باز میکنه چی دارم به قرآن تمام کابینت هامو داره نگاه میکنه صداش میاد و پشت سرم بد میگه حالا موندم چه جوری بهشون ثابت کنم که فهمیدم میاد بالا و دست میزنه به وسایلم خیلی به خدا ناراحتم خیلی وقتی گوش داددم اصلا داغون شدم نمیدونم چکار کنم نمیشه تمام کمد دیواری و کشوها رو قفل بزارم خیلی کار زشتی میکنه تازه فهمیدم میگه نفهمید آسیابشو اون روز برداشتم شوهررمم میگه نه خیلی حس بدی دارم تو خونه خودم راحت نیستم نمیدونم به خدا چکار کنم 😥😥😥😥
یعنی مادرشوهرت خیلی ناراحت میشه ها میگه یعنی هرورز هررز کار دارن اینا میره دیگه نگا نمیکنه
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏
بگو من با زنداداش عوًضیم ک باعث شد داداشم همه چی بکشه بالا داره با مال ما رندگی میکنه چی کنم
ز جمع آشنایان میگریزم،به کنجی میخزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود میدهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین
عزیزمبرای درست کردم ابرو که نمیزنن چشم رو کور کنن😶😶😶😶
به هیچ عنوان بحث زن دیگه و خیانت و این حرفا رو پیش نکشید!!! که دروازه خیانت رو برای شوهرتون باز می کنید خدایی نکرده... فقط در همون حد که وسایلام دست می خوره خونه جن داره که بچه ها گفتن خوبه
به قران برای دخترش ببین چکار نمیکنه که به داماددش یاد میده این کارو بکن و بخرین قشنگ میشه حالا من تا ...
اون نمیدونم در چه حدیه ولی برامنو خدا ازش نگذره... بلای جونم شدع بخدا کلا وجودش به ادم انرژی منفی میده خیلیی بد دهن و دیکتاتورن... ولی با داماداش چی بیشتر از پسراش بهش احترام میزارن انگار عروس حق باباشو خورده اه اه
امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
اها اره اینقدر حساس به این کار ما میگه هر روز شر شر آبتون میاد پمپ آب تون صدا میده چقدر حموم میرین&n ...
ی روز از خونه برو بیرون..یجوری هم برو ک بفهمه ینی بش بفهمون کدا ری میری بیرون ..بعد یا تو پله بشین ک بره تو خونت یا برو بیرون بعد ده دقه اینطوری برگرد خونه مچش بگیر