2777
2789
عنوان

مچ مادر شوهرم گرفتم چه کار کنم 😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 179403 بازدید | 1505 پست
چی 

گفتم ک ا ن د و م😂😂😂

یعنی مادرشوهرت خیلی ناراحت میشه ها میگه یعنی هرورز هررز کار دارن اینا میره دیگه نگا نمیکنه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زبان ادم قاصر میشه از این همه فضولی و بد ذاتی مادرشوهرا جالبه دقیقا همونقدر که با ما بدن برای دختراش ...

به قران برای دخترش ببین چکار نمیکنه که به داماددش یاد میده این کارو بکن و بخرین قشنگ میشه حالا من تا میخوام بکنم نباید محل بدی و لوس میشه زن 

دخترم تمام زندگیم 
گفتم ک ا ن د و م😂😂😂 یعنی مادرشوهرت خیلی ناراحت میشه ها میگه یعنی هرورز هررز کار دارن اینا میره د ...

اها اره اینقدر حساس به این کار ما میگه هر روز شر شر آبتون میاد پمپ آب تون صدا میده چقدر حموم میرین 

دخترم تمام زندگیم 
متاسفانه همینه ک هس😂😂😘

چه ذهن خطرناکی داری لا مصب 

بگو من با زنداداش عوًضیم ک باعث شد داداشم همه چی بکشه بالا داره با مال ما رندگی میکنه چی کنم

ز جمع آشنایان می‌گریزم،به کنجی می‌خزم آرام و خاموش،نگاهم غوطه ور در تیرگی هابه بیمار دل خود می‌دهم گوش،گریزانم از این مردم که با من بظاهر همدم و یکرنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت ،به دامانم دوصد پیرایه بستند...
چه جوری بگم فهمیدم لو میرم 

خیلی رک ب مادرشوهرت بگو چیزی نیاز دارین از وسایل من؟؟ ب خودم بگین احتیاج نیست داخل کشو کمد رو بگردین خودتون روب زحمت بندازین!! حالت کنایه دار

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
چیکار کردی اخرش؟ نمی تونم رفتار شوهرت و دزک کنم 

هنوز نگفتم الان خیلی ایده گرفتم بزار خواهرم بیاد نقشه میکشم خبرشو میدم میدونم بگم جبهه میگیره و انکار میکنه 

دخترم تمام زندگیم 
اره راست میگی این خوبه بعد هوارو میفهمه که من میفهمم وسایلم دست خورده افرین 

عزیزم‌برای درست کردم ابرو که نمیزنن چشم رو کور کنن😶😶😶😶

به هیچ عنوان بحث زن دیگه و خیانت و این حرفا رو پیش نکشید!!! که دروازه خیانت رو برای شوهرتون باز می کنید خدایی نکرده... فقط در همون حد که وسایلام دست می خوره خونه جن داره که بچه ها گفتن خوبه 

به قران برای دخترش ببین چکار نمیکنه که به داماددش یاد میده این کارو بکن و بخرین قشنگ میشه حالا من تا ...

آره کثافتها 

لنگه شون گرفتارم

این قدر پررو و وقیح

یه بار به روشون اوردم

مامانش با اون لهجه صریح و حق به جانب‌ش گفت البته که بچه م فرق میکنه نکبت بلا اورده

به قران برای دخترش ببین چکار نمیکنه که به داماددش یاد میده این کارو بکن و بخرین قشنگ میشه حالا من تا ...

اون نمیدونم در چه حدیه ولی برامنو خدا ازش نگذره... بلای جونم شدع بخدا کلا وجودش به ادم انرژی منفی میده خیلیی بد دهن و دیکتاتورن... ولی با داماداش چی بیشتر از پسراش بهش احترام میزارن انگار عروس حق باباشو خورده اه اه

امیدوارم بزودی من و همسرم مادر پدر بشیم...خدایا سپردم به خودت من سعی و دعا میکنم توام اجابتم کن...🥺♥
اها اره اینقدر حساس به این کار ما میگه هر روز شر شر آبتون میاد پمپ آب تون صدا میده چقدر حموم میرین&n ...

ی روز از خونه برو بیرون..یجوری هم برو ک بفهمه ینی بش بفهمون ک‌دا ری میری بیرون ..بعد یا تو پله بشین ک بره تو خونت یا برو بیرون بعد ده دقه اینطوری برگرد خونه مچش بگیر 

تقدیر💔