2777
2789
عنوان

مامانا میاین راهکار بدین

9 بازدید | 9 پست
پسرم 4ماهشه،شیشه شیر نمیگیره،آیا راهی هست که بتونم به شیشه شیر عادتش بدم؟؟؟
خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲
نه کم نیست،میخوام وقتایی که میرم کلاس شوهرم بتونه نگهش داره،گشنه نمونه
خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه اگر بعد از خوردن شیشه شیر دیگه شیر خودتو نخورده برات مهم نیست؟؟؟ جواب بده تا بهت راهکار بدم...
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
دوست دارم شیرخودمم بخوره،در کنار شیشه شیر
خیلی از بچه ها به محض خوردن شیشه دیگه شیر مادر نمی خورن چون هم شیر خشک خشمزه تره و هم اینکه راحتتر مک می زنن. یه عده ی کمی شاید تا چند ماه مقاومت بکنن ولی اکثرا نه.
پدر.. همون کسیست که لرزش دستش دیگه چیزی ازچای توی استکان باقی نگذاشته ولی بهت میگه به من تکیه کن وتو انگارکوه را پشتت داری.
اگر مسئله اینه که می خوای شیشه رو بگیره و اون نمی گیره؛ سعی کن گرسنه نگهش داری البته نه تایم زیاد که خدای نکرده قندش بیافته، خودت ساعت گرسنگیش دستته بهتر می دونی. از شیر نان استفاده بکن چون خوشمزه هست. امیدوارم که از شیر خودت زده نشه و هر دو رو بخوره.
نمیخوام شیرخشک بدم،شیرخودمو میدوشم تو شیشه،ولی چون تو شیشه هس اصلا نمیخوره
دیروز براش90سی سی شیر دوشیدم،دریا از ی قطره خوردن،همشو خالی کردم بیرون