2777
2789

مانتوتو رنگی میکنه

بندازی ماشین بقیه لباسارو رنگی میکنه 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورت اینه با مانتو بپوشم رنگ میگیره مانتوم؟

اره عزیزم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

من رنگ کردم ولی شستنی باید جدا بشوری چون همه لباس ها به گند کشیده میشه

اره میدونم باید جدا بشورم

میخام برای مهمونی بپوشم ظاهرش بد نمیشه؟

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂
رنگ که کردی باید آخر سر با آب سرد بشوری،برا ما که رنگ نداد،حوله ی حمام بود و شلوار لی آبی

آهان، ممنون عزیزم از راهنماییت😘😘😘

اسمم کامل نشده 😂  wednesday الان شد😐😂