2777
2789

هر دو شون کوچولوعن زیر ۱۵ سالشونه 

اونا دعوا کردن مادراشونم هر کدوم طرف فرزندشونو گرفتن و دعوای جنگ جهانی شد😂 منم شاهد دعواشون بودم 

منم زود زدم بیرون تا کسی چیزیازم نپرسه الان میخوام برگردم میترسم ازم بازجویی کنن که تقصیر کی بود😑

نمیخوام طرف کسیو بگیرم 

اگه زن عموهام تو جمع ازم پرسیدن تقصیر کی بود چی بگم؟🥲

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داستان چی بوده؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بگو من متوجه نشدم حواسم تو گوشیم بود 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

یبار داداشم و پسرخالم داشتن همو تیکه پاره میکردن

من و اونیکی پسرخالم که داداشش داشت دعوا میکرد با داداشم

تشویقشون میکردیم و دست میزدیم میخندیدیم😂😂

یادش بخیر..

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

بگو بچه ها همیشه جنجال راه می اندازن مهم نیست تقصیر کی هست مهم نتیجه جنگ هستش😂😂😂😂

من اصولا اینطوری ماست مالی می کنم

دختر چشم ابرو مشکی که دل میده به بازیگرچینی         تو محلمون نداشتیم اون بازیگر چینی رو                       عزیزان من خواننده هستم یک پا😎😎😎😎😎😎😎

بچه هاشون فردا آشتی میکنن 

بدی میمونه به بزرگترا 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

داستان چی بوده؟

دختر عموم تا تاپ و موی باز داشت جلوی پسر عموم عشوه میریخت و میرقصید😂

بعد به پسر عموم میگه نگام نکن تو خیلی هولی و اینا 

بعد دختر عموم زنگ زد به مادر پسرعموم گفتش پسرن خیلی هوله و ۱۰ تا دوس دختر داره و فعلا

بعدا جنگ جهانی شد بین مادراشون😐🤦🏻‍♀️

هرسه تا اکانتم پرید🤦🏻‍♀️دیگه شماره ای ندارم🤒 الانم دارم از اکانت مامانم به صورت مشترک استفاده میکنیم