2777
2789
عنوان

خواهرم با دوس پسرش رفتن بیرون من باید حرص بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 753 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش بگو عزیز دلم خواهر قشنگم دوست ندارم شوهرم بگه خواهرت کجاست ب هر حال تو مهمونی خونه ما و ما باید ...

همون اونم هست اصلا حرف گوش نمیده یه چیز به خواهرم میگم برمیخوره بهش داد و بیداد میکنه ...

۲۵ سالشه . بچه نیست که همسرتون آمارشو از شما بگیره

بگید رفته خرید . تمام

🌸ریپلای های کل کل و بحث رو باز نمیکنم  و نمیخونم دوستان عزیز ..اگر چیزی میگم نظرم هست و مسلما مثل هر نظر دیگه ای مخالف های خودش رو داره🌸
همون اونم هست اصلا حرف گوش نمیده یه چیز به خواهرم میگم برمیخوره بهش داد و بیداد میکنه ...

من ب جا خواهرت بودم ی کم درکت میکردم هم بیرون رفتن مو میرفتم هم نمیزاشتم خواهرم استرس بگیره 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
همون بی درکه واقعا الان زنگ زدم میگه بزار برسم

پس بی‌خیال بهش نگو اون رفته دیگه اعصاب جفتتون رو خورد نکن  ی دروغی بگو ب شوهرت بگو رفته با دوستش ک دختره بیرون خرید پارک جایی

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

ب شوهرت چ مربوطه

رفته بازار رفته پیش یکی ازدوستای مجازیش😐واقعا متوجه نمیشم ب شوهرت چ مربوطه ک خجالت یااسترس بگیری

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍

اگه به جفتشون اعتماد داری و حدوحدود رابطشون رو میدونی وقتی برگشت کوفتش نکن، اگه بهش سخت بگیری دفعه بعد بدون اطلاع دادن به شما باهاش قرار میذاره.

در جواب شوهرت هم بگو با دوستاش رفته بیرون

دروغ هم نگفتی

چی میش مثلا؟ ب شوهرت مربوطه؟  چرا نمیفممتون؟

سلام اگه نمیخورین منو باید بگم بخاطر اینکه قبح خیلی چیزا شکسته.حیاوغیرت کم شده.این دخترامانته الان خونه ی خواهرش وشوهرش‌.اگه دوست پسر خواهرایشون خدای نکرده بخواددست به ایشون بزنه میشه خیانت درامانت چون پدرومادراین دخترخانم به دخترودامادشون اعتماد کردن ودخترشونو فرستادن خونه ی اونها.البته این دخترخانم هم دارن الاعتقاد پدرومادرووجود خواهرودامادشون سواستفاده میکنن.ان شالله که زودتر بیان خونه وخواهرشون ازنگرانی دربیاد.راستش خیلی دلم میشکنه ازیه جمله که پدرومادرا بچه هاشونو درک نمیکنن.به نظرم اتفاقا خیلی ازپدرومارای این نسل جدید مظلومن کاش بچه های الان دغدغه ونگرانی مارودرک میکردن.دخترای ما کاش قدر پاکیشونو بیشتر می‌دونستن استارتر عزیزببخشین به عنوان یه مادر واقعا دلم پر بود

سلام اگه نمیخورین منو باید بگم بخاطر اینکه قبح خیلی چیزا شکسته.حیاوغیرت کم شده.این دخترامانته الان خ ...

نمیخوریم 

چ ادبیات قشنگی دارین 

باریکلا ب شخصیتت

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
سلام اگه نمیخورین منو باید بگم بخاطر اینکه قبح خیلی چیزا شکسته.حیاوغیرت کم شده.این دخترامانته الان خ ...

ادم بیست و پنج ساله یه انسان بالغ و مستقله کالای امانتی نیست ادمه با احساسات و شخصیت مستقل یه روزی اینجای دنیا هم بالاخره باید این چیزا رو بفهمن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 
نظر لطفتت عزیزم ان شالله اخروعاقبت بخیر بشی

😂😂😂😂 وای جر

قربونت😂

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪